Consola audio Loft, stilul retro isi pastreaza farmecul. Iti suna bine?

Sambata, 11 Martie 2017, ora 00:00
4110 citiri
Consola audio Loft, stilul retro isi pastreaza farmecul. Iti suna bine?
Foto: Luxatic

In ciuda avansului tehnologic inregistrat in ultimele decenii, vinilurile s-au incapatanat sa nu se demodeze, iar melomanii care le apreciaza se pot bucura in continuare de ele in console audio cu aer retro.

Un astfel de accesoriu, numai bun de pus in livingul casei tale, este si consola Loft produsa de Wrensilva, arata Luxatic.

Loft este un produs exclusivist iesit din mainile artizanilor din San Diego, care au lucrat manual aceasta bijuterie in stil clasic.

Sistemul SONOS, cu doua cai pentru bas si puterea de 300 de watti dezvoltata pe fiecare canal fac din Loft o consola audio perfecta pentru un meloman inversunat.

Adauga la aceasta si faptul ca gadgetul are capacitatea de a se conecta la orice dispozitiv de redare audio si iti poti da seama ca stai in fata unui accesoriu care indeplineste atat cerintele estetice pentru un camin elegant, cat si pe cele uzuale.

Pretul ar putea sa ti se para un pic piperat, unitatea centrala costand 2.999 dolari, in vreme ce setul de boxe poate ridica pretul gadgetului audio pana la 4.498 dolari, dar placerea auditiilor musicale nu poate fi stirbita de aceste amanunte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#consola audio retro, #consola audio Loft, #decoratiuni casa , #Decoratiuni