Decoratiuni pentru o casa vintage

Sambata, 23 Martie 2013, ora 00:00
12591 citiri
Decoratiuni pentru o casa vintage
Foto: housedecotips.com

Accesoriile completeaza o casa vintage, iar in acest weekend iti recomandam cateva piese ce nu pot sa lipseasca de pe lista ta. Ai nevoie de un paravan glisant cu motive vintage, o comoda cu aspectul unui teanc de carti, un suport retro pentru reviste si altul special pentru umbrele.

Desigur, patul cu cadru metalic va fi piesa de rezistenta.

Paravanul nu trebuie sa fie doar de decor, poti alege sa maschezi o zona de depozitare cu el, si astfel, devine extrem de util.

Iti recomandam modelul "Retro Home", un paravan din trei panouri separate, legate intre ele prin balamale metalice. Cadrul fiecarui panou este din lemn, invelit in panza imprimata cu obiecte vintage.

Pret: 294 de lei

Sursa: Retro Boutique

Pentru o casa in stil retro industrial poti alege comoda "Vintage Library I", un dulapior din lemn si piele sintetica. In interiorul "cartilor" vei gasi cate un sertar captusit, perfect pentru a-ti ascunde o carte sau o bijuterie, dupa caz.

Pret: 439 lei

Sursa: Retro Boutique

Suportul de revista ofera un aer vintage oricarui spatiu in care este asezat. Fie ca alegi sa il pui intr-un colt, in camera de zi, langa semineu sau in gradina, langa sezlong, un astfel de accesoriu iti va aduce un plus de eleganta.

Pret: 102 lei

Sursa: Retro Boutique

Suportul de umbrele este un obiect emblematic pentru vechile case. Tu poti alege un suport special, cu manerul ornamentat, in acest weekend.

Pret: 98 de lei

Sursa: Retro Boutique

Daca ai ales stilul vintage minimalist, un pat cu cadru din metal este alegerea perfecta pentru dormitor. Business24 iti recomanda patul "Classique Noir II", cu bare metalice negre si aurii.

Pret: 1.195 lei

Sursa: Retro Boutique

#accesorii casa vintage, #accesorii vintage, #accesorii retro , #Decoratiuni