Decoreaza-ti crama in stil rustic-country!

Sambata, 25 Mai 2013, ora 00:00
13978 citiri
Decoreaza-ti crama in stil rustic-country!

Nimic nu e mai placut decat sa-ti inviti prietenii si cunoscutii intr-un spatiu chic si primitor, iar detinatorii de crame stiu asta.

Tocmai de aceea, daca te numeri printre norocosii care au o locuinta cu subsol sau esti colectionar de vinuri, recomandarea noastra este sa iei in calcul amenajarea unui spatiu destinat depozitarii vinurilor si socializarii

Aici poti sta impreuna cu oaspetii pentru savura vinurile sau poti crea un spatiu pentru servitul mesei, prin combinarea de materiale, forme si stiluri.

De exemplu, poti folosi elemente ale stilului rustic cu cele ale stilului country, mizand pe materiale naturale cum ar fi lemnul, caramida sau piatra, in tonuri cat mai calde, pentru o atmosfera completa de liniste si relaxare, perfecta pentru reuniuni sau pentru degustari de vin.

Alege totodata mobilier cat mai simplu din fier forjat sau din lemn de stejar, lucrat manual dupa tehnici de prelucrare a lemnului vechi de sute de ani, cu linii drepte, culori estompate, finisaje pictate sau motive florale care sa ofere o pata de culoare spatiului.

Insa la fel de bine ambientul poate fi pus in valoare prin elemente contrastante, textile, tesaturi si tapiserii in culori vibrante.

"O crama autentica ar trebui sa fie prevazuta cu dulapuri impunatoare, scaune vintage, vase pline cu flori, vesela veche, dar si cateva grinzi din lemn, grunduite cu solutie speciala impotriva acarienilor. Daca structura cramei nu contine asemenea elemente constructive, se pot monta si grinzi false, din stejar masiv.

Pe peretii tratati astfel incat sa arate ca si cum ar fi fost marcati de trecerea timpului (cu tencuiala apparent cazuta), poti aplica fresce cu printuri inspirate din natura, incadrate de ferestre false, pentru a mai deschide spatiul.

Apelarea la acest truc indeparteaza senzatia apasatoare specifica unor incaperi lipsite de ferestre, imaginile de pe fresce reprezentand peisajul care este vazut prin intermediul ferestrelor. In ceea ce priveste finisajele, se poate merge pe piatra naturala sau artificiala, iar pentru pardoseala o solutie la indemana ar fi placile ceramice din teracota" sustine Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse.

La Galeriile Noblesse poti gasi o multime de astfel de piese de rezistenta. De exemplu, dulapurile pentru vin din colectia "Taverna Bar", speciale pentru vinoteci, sunt ideale pentru expunerea sticlelor de vin de colectie. De asemenea, ai la indemana si colectiile "Il Pavimento" si " Hard Country", care iti ofera diversitatea de care ai nevoie.

Daca vrei sa te simti confortabil intr-o seara alaturi de prieteni, de rude, de cunoscuti sau pur si simplu vrei sa iei cina alaturi de persoana iubita la lumina lumanarii, depanand amintiri si facandu-va planuri, atunci o crama in stil rustic-country, eleganta si primitoare, este cel mai potrivit loc pentru o seara asa cum va doriti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#decor crama, #decoratiuni crama, #cum sa decorezi crama , #Decoratiuni