Ornamentele Hermes - cel mai bun mod de a avea un brad stilat de Craciun

Joi, 24 Decembrie 2015, ora 00:00
1917 citiri
Ornamentele Hermes - cel mai bun mod de a avea un brad stilat de Craciun
Foto: Hermes

Bradul tau trebuie impodobit cu ornamente la fel de stilate precum accesoriile pe care le vei folosi chiar tu la petrecerea de Craciun. Poti realiza acest lucru prin doar cateva tuse de subtila eleganta adaugate in decorul bradului impodobit.

Casa de moda Hermes a creat mai multe seturi de decoratiuni de lux pentru pomul de Craciun care s-ar potrivi de minune bradului din livingul casei tale, potrivit Pursuitist.

Hermes Christmas este numele gamei elegante sub care se prezinta oramentele realizate de designerii celebrei case de moda din Franta.

Anul acesta designerii Hermes insista pe doua forme deosebite ale accesoriilor care pot impodobi bradul de Craciun din casa ta.

Colectia Samarcande vine in nu mai putin de 8 nuante create pentru a satisface orice pretentie coloristica in materie de decoratiuni festive.

Ornamentele Hermes Christmas Samarcande sunt facute din lemn lacuit de mana si acoperit cu foita de aur, intr-un amestec de 90% aur si 10% platina, care le da o stralucire aparte.

Casa Hermes iti ofera si o varietate larga de agatatori din matase, in modele care amintesc de celebrele esarfe realizate anul acesta de designerii francezi.

Un strop de eleganta sic pentru bradul tau te poate costa intre 270 si 375 de euro, dar efectul este garantat.

Un al model decorativ imbratisat de creatorii francezi este cel al decoratiunilor din fibra de sticla Hermes Lift Christmas. Sase astfel de modele gravate cu logo-ul Lift sunt puse la dispozitia ta pentru a-ti decora cu stil bradul de Craciun.

M.J.

#decoratiuni brad craciun, #decoratiuni Hermes, #moda decorativa , #Decoratiuni