Vertical Victrola, un gadget cu aspect clasic perfect pentru biroul tau

Sambata, 25 Martie 2017, ora 00:00
3542 citiri
Vertical Victrola, un gadget cu aspect clasic perfect pentru biroul tau
Foto: Hammacher

Un birou fara muzica rulata la volumul dorit poate fi un spatiu destul de apasator, dar, din fericire, un nou gadget numai bun de pus in raftul bibliotecii te salveaza de la monotonia data de ritmul de lucru intens.

Vertical Victrola, pickup-ul retro pus in vanzare de Hammacher Schlemmer, se dovedeste alegerea perfecta pentru persoanele care doresc sa se cufunde in munca in timp ce savureaza muzica preferata de pe vechile LP-uri de vinil sau de pe suporturi audio mult mai moderne.

Cu un design care aminteste de epoca clasica a radiourilor Victrola, dispozitivul prezentat de Hammacher uimeste prin ingeniozitatea formei verticale pe care o adopta, dovedindu-se perfect pentru incaperile cu spatiu limitat.

Combina audio ruleaza atat discuri de vinil inregistrate la turatii de 33,45 si 78 rpm, cat si CD-uri prin intermediul unei console perfect mascate in corpul platanului.

Dar Vertical Victrola poate mai mult de atat, asa ca, daca vrei sa redai muzica stocata pe smartphone, tablet sau un MP3 player, poti conecta un dispozitiv digital la combina prin intermediul conexiunii Bluetooth.

Desigur, un aparat Victrola nu ar fi complet fara un radio care sa difuzeze posturile preferate, iar combina ta verticala dispune de unul cu infatisare clasica, plasat chiar sub platanul pickup-ului.

Vertical Victrola pastreaza si aspectul retro al aparatelor de acum un secol, fiind realizata din lemn de nuc, consola sa fiind acoperita de doua rame cu geam pentru a proteja vinilurile de praful din incapere.

Combina Victrola are un pret de 199,95 dolari, iar pe langa functionalitatea si aspectul sau decorativ avantajul ocuparii unui spatiu restrans, fie in raftul unei biblioteci, fie montata pe un perete, o recomanda ca un element perfect pentru amenajararea unui spatiu de lucru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#combina retro Victrola, #decoratiuni birou, #amenajare casa , #Decoratiuni