Decoreaza-ti casa in stil vintage contemporan

Sambata, 29 Martie 2014, ora 00:00
8029 citiri
Decoreaza-ti casa in stil vintage contemporan

Un design interior cu amprenta vintage trebuie sa coincida cu personalitatea ta, sa aiba piese de mobilier de o inalta calitate si o lucratura aparte. Cu toate acestea, nu trebuie sa renunti la simplitate si sa pastrezi o imbinare armonioasa intre vechi si nou.

Indiferent ca vorbim despre dining, de living, dormitor, bucatarie sau accesorii precum corpuri de iluminat, decoratiuni, ceasuri de perete, nota comuna ramane patina timpului obtinuta prin tehnici speciale astfel incat elementele de decor sa arate usor uzate.

Amenajarea interiorului unei locuinte spune intotdeauna povestea celor care traiesc acolo si de aceea este atat de important ca spatiul de refugiu si relaxare, chiar daca e plasat dincolo de vremuri, sa va reprezinte 100%.

Stilul vintage contemporan nu poate da forma dorintelor tale si nevoii de frumos fara elementele moderne. Asadar, pentru a crea o atmosfera de epoca, nu-ti fie teama sa folosesti cat mai multe culori pastelate si o singura piesa in nuante mai puternice.

Ca decorul sa nu-si piarda din stralucire, este bine sa nu exagerezi cu folosirea de obiecte restaurate. Mai bine concentreaza-te pe mobilierul vintage cu mici imperfectiuni, in starea lui naturala.

Pe alocuri poti insera chiar si cateva rame foto alb-negru ale familiei, oglinzi cu rame aurii ori argintii sau niste banale casete de bijuterii si cufere vechi care pot deveni elementele-cheie ale amenajarii.

In showroom-urile Galeriile Noblesse din Bucuresti si Bacau gasesti propuneri de amenajari interioare cu tematici vintage diverse, inspirate de munte, altele de mare si in general de comuniunea cu natura.

Unicitatea lor consta in materiale folosite pentru realizarea pieselor de mobilier, lucratura manuala in lemn in cazul unora, fiecare element aflandu-se in armonie perfecta cu celelalte, rolul lor fiind sa creeze un ambient cat mai chic, boem si primitor.

#design interior vintage, #interior vintage 2014, #stil vintage Galeriile Noblesse , #Designer interior