Fotoliul, o opera de arta functionala in sufrageria ta

Sambata, 19 Octombrie 2013, ora 00:00
2365 citiri
Fotoliul, o opera de arta functionala in sufrageria ta
Foto: Pursuitist

Arta functionala este o modalitate inteligenta de a prezenta un design expresiv in casa ta, astfel incat mobila nu doar ocupa un spatiu, ii da o utilitate si-l infrumuseteza in acelasi timp.

Business24 iti recomanda Bodice Rocker in acest weekend, un fotoliu realizat de creatorii cazii-hamac, Splinter Works.

Bodice Rocker este un accesoriu inedit ce poate fi folosit atat ca fotoliu, cat si ca obiect dispus vertical, ca o sculptura antopomorfica.

"Realizat initial de fondatorul si designerul companiei, Matt Withington, fotoliul Bodice Rocker a fost dezvoltat de co-fondatorul Miles Hartwell pentru a pune in practica un adevarat 'truc': fiind foarte usor, acesta se inclina pe spate si iti da senzatia ca sfidezi puterea gravitationala.

In aceasta pozitie seamana foarte mult cu un sezlong in care levitezi! Odata asezat te poti relaxa in voie pe acest fotoliu imbracat in piele moale", isi prezinta producatorii opera, citati de publicatia Pursuitist.

Daca iti doresti o noua abordare pentru coltul tau preferat din sufragerie, ii poti contacta pe cei de la Splinter Works care iti promit un fotoliu creat special dupa inaltimea si talia ta, dar si dupa spatiul pe care i-l aloci in incapere sau dupa indicatiile tale in ceea ce priveste materialele folosite.

Foto: Splinter Works

Foto: Splinter Works

Foto: Pursuitist

Foto: Pursuitist

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fotoliu arta functionala, #mobilier arta functionala, #fotoliu Bodice Rocker , #Designer interior