Livingul tau, in stil britanic: Inspira-te dupa Brit Cafe

Sambata, 12 Mai 2012, ora 00:00
4999 citiri
Livingul tau, in stil britanic: Inspira-te dupa Brit Cafe

Creeaza-ti propria cafenea in living pentru serile tale linistite, iar daca iti place stilul british, specialistii in design interior au creat si un experiment din care te poti inspira oricand pentru casa ta.

Proiectul "Brit Cafe" este o cafenea care acopera 155 de metri patrati, in stil britanic, un stil elegant, marcat de sobrietate si rafinament.

In aceasta amenajare s-au folosit peretii imbracati in boiserie finisaj nuc inchis impreuna cu tapet textil nobil incadrat in interiorul panourilor de lemn, sustine Loredana Preda, reprezentant al Galeriilor Noblesse care au realizat proiectul impreuna cu Studio Insign.

"Tablourile au ca tema cunoscutele curse de vanatoare si spun povestea unor nostalgice vremuri boieresti. Ele sunt aduse de la galerii de arta din Italia. Lampile de iluminat de inspiratie Tiffany sunt special desenate si realizate manual pentru acest proiect", completeaza aceasta.

Cele doua canapele de tip Chesterfield din piele verde reprezinta o zona impunatoare, dar relaxanta, in acelasi timp.

Barul este o piesa de rezistenta in aceasta amenajare , iar coloanele masive marcheaza in mod elegant linia blatului din marmura verde.

Parchetul din lemn masiv cu intarsii clasice de tip medalioane da caldura acestui spatiu si delimiteaza prin tonuri diferite cele doua zone ale cafenelei.

Cea de-a doua zona a cafenelei, mai inalta, este o zona diferita. Aici toate canapele si fotoliile sunt din piele bordeau, capitonate, pline de eleganta. Pe peretele din oglinzi fatetate se reflecta spatiul din fata, realizandu-se astfel o conexiune intima intre cele doua zone.

Corpurile de iluminat, asemanatoare cu un vitraliu, lucrate manual, dau o lumina calduroasa intregii cafenele.

Proiectarea a durat aproximativ patru luni, timp in care ideea de baza a evoluat pe parcursul intalnirilor cu beneficiarul pentru perfectionarea fiecarui detaliu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#decoratiuni interioare british, #living stil britanic, #living Brit Cafe , #Designer interior