Stilul britanic in design interior: Ti se potriveste casa vintage?

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 00:00
8128 citiri
Stilul britanic in design interior: Ti se potriveste casa vintage?

Tendintele actuale in design interior readuc in atentie piesele mostenite de la bunici, cele achizitionate ca suveniruri din vacanta sau obiectele luate de la targuri de profil si anticariate. Casa decorata in stil vintage, fie britanic, fie francez, te ajuta sa-ti creezi o atmosfera extrem de relaxanta acasa, te asigura specialistii.

"Stilul vintage te ajuta sa-ti creezi un stil aparte, deosebit prin decoratiunile fara varsta si mobilierul nou cu aspect invechit, dar in acelasi timp valoros, de calitate", sustine Loredana Preda, general manager Galeriile Noblesse, care iti recomanda "neaparat" mobilier in lemn masiv.

Business24 iti propune stilul britanic vintage, cu amenajari masculine, piese din piele si aspect uzat, alaturi de lemnul masiv.

"Accesoriile si draperiile cu steagul Marii Britanii n-ar trebui nici ele sa lipseasca dintr-un astfel de decor, in care pot fi integrate perfect cuferele mari din lemn si metal, rachetele de tenis, crosele de golf sau cizmele de calarie. Designerii Studio Insign creeaza si propun astfel de amenajari pentru casele de vacanta, camerele de relaxare pline de amintiri, dar si pentru spatiile publice precum cafenele, baruri, pub-uri sau restaurante", completeaza Loredana Preda.

Pe de alta parte, stilul vintage francez se caracterizeaza prin utilizarea mobilierului cu finisaj alb, a broderiilor, a motivelor florale pictate pe piesele de mobila. Ca si in stilul provensal, poti alege oglinzile cu rame aurii sau argintii, uzate, fotografii alb negru sau sepia in rame din lemn, casete de bijuterii, ceasuri si cufere vechi puse in evidenta de candelabre si sfesnice cu aspect invechit, spune specialistul.

Stilul vintage britanic (Galerie Foto)

Click pe imagine pentru slideshow

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casa stil vintage, #design interior vintage, #stil vintage britanic, #stil vintage francez , #Designer interior