Tendinte in design interior: Inspira-te de la Targul de mobila de la Milano

Sambata, 19 Mai 2012, ora 00:00
4667 citiri
Tendinte in design interior: Inspira-te de la Targul de mobila de la Milano

Tendintele in design interior se axeaza in 2012 pe o reintoarcere la natural, eleganta si confort. Astfel, pentru a respecta moda anului 2012, poti opta pentru modele confortabile din materiale precum lemnul sau pielea, care sunt puse in valoare de metal si sticla.

Business24 iti prezinta cateva dintre colectiile romanesti care au iesit in evidenta la Targul de mobila de la Milano de anul acesta.

De la design minimalist, nordic, la adevarate sculpuri din lemn voit cariat si finisat impecabil, de la linii simple contemporane pana la ornamente baroce - lemnul se regaseste in toate amenajarile.

Vine acompaniat de piele in cea mai fina lucratura, de metal, sticla si oglinzi, toate fiind ca un liant dintre aceasta reintoarcere la natural si lumea moderna, contemporana.

Vendome by Selva

Un mobilier care imbina placut elementele de structura clasica si designul contemporan confortabil si estetic este colectia Vendome by Selva, unul din brandurile Galeriile Noblesse.

Colectia Vendome by Selva, proiectata de renumitul designer Lorenzo Bellini a fost inspirata din arta secolului al XVIII-lea si de cea dezvoltata de decoratorii francezi in anii 1930 si 1940. Flerul specific frantuzesc si farmecul italian sunt combinate intr-un mod rafinat, avand ca rezultat un design elegant.

Luna by Selva

O varianta mai tinereasca de mobilier, conceputa special pentru iubitorii de calitate este colectia Luna.

In aceasta colectie, accentul este pus pe liniile moi, elegante si elemente decorative rafinate pentru orice salon contemporan. Mobilierul este finisat manual, in forma sa alternand formele convexe si concave, dar si jocul dintre lumini si umbre.

Echilibrul, insa, este dat de accesoriile colorate, picioarele metalice si, in general, caracterul solid al pieselor de mobilier, sustin reprezentatii Galeriilor Noblesse.

In plus, aceasta colectie aduce impletituri din lana, decoratiuni din blanuri si broderii specifice anilor '50. Astfel, in spiritul tineretii a fost imbinat intr-un mod inedit cu stilul vintage sub forma de pernute, pleduri si alte accesorii.

Marylin by Selva

Pentru un interior marcat de un design feminin, specialistii au creat o colectie minimalista, nordica, inspirata de atmosfera anilor '50. Colectia este caracterizata de linii moi, senzuale interpretate intr-un stil unic.

#tendinte design interior, #Targ mobila Milano 2012, #colectii mobilier lux , #Designer interior