Tendinte pentru casa ta: Incearca stilul clasic, florentin

Sambata, 11 August 2012, ora 00:00
8190 citiri
Tendinte pentru casa ta: Incearca stilul clasic, florentin

O amenajare in stil clasic adaptata tendintelor actuale inseamna, pe scurt, eleganta si rafinament. Specialistii iti recomanda in acest an stilul florentin, in care mobilierul este sculptat cu detalii fine si are forme sinuoase.

Stilul florentin este caracterizat de mobilierul din lemn masiv, cu foite de aur sau argint si forme sinuoase sculptate manual, tapiteriile din materiale textile bogate precum brocartul, taftaua si catifeaua bordeaux si nu in ultimul rand, culorile inspirate din natura pentru un aer stilat si primitor, cum ar fi tonurile de galben, verde, teracota, crem sau albastru.

"Pentru o decorare impecabila, indicam iubitorilor de clasic cele mai recente colectii aflate in trend: Il Giorno, Regenzza Luxury, Monreale sau Notte. Sunt modele celebre reinterpretate care se integreaza foarte armonios in locuinte datorita frumusetii artei florentine, efectului antichizat, picturilor si tesaturilor cu elemente inspirate din istoria italiana, dar si ambientului fastuos, cu amprente ale regalitatii", a declarat Loredana Preda managing partener Studio Insign.

In cadrul acestor colectii, paturile au numeroase pernute pufoase care te vor indemna la relaxare, oglinzile sunt realizate cu aceeasi maiestrie ca si piesele de mobilier, iar peretii sunt decorati cu tapet si tablouri pictate cu mare arta.

Business24 iti prezinta in acest weekend cateva imagini din colectia Notte, creata de Galeriile Noblesse impreuna cu Studio Insign, pentru a-ti face o idee despre ultimele tendinte.

Colectia reda cel mai bine stilul florentin adaptabil casei tale, cu accente pe nuante de crem, roz pal, lila si bleu.

Notte (Galerie Foto)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tendinte design interior, #mobilier florentin, #mobilier Galeriile Noblesse , #Designer interior