Cultura mesei

Vineri, 29 Iunie 2007, ora 14:34
1632 citiri

O felie de tort, un fruct, o salata. Prezinta-le cu stil pentru a-ti incanta oaspetii. Alege un design special pentru a evidentia forme si texturi. Lasa-si ochiul liber si bucura-te de culoare. Si de prieteni. Pofta buna !

Despre eticheta

Servetul de panza si farfuria pentru unt se pun intotdeauna in partea stanga, iar paharele - in dreapta, sus.

De obicei, paharul de vin rosu este mai mare decat cel de vin alb.Paharul de apa este bombat si fara picior si adesea are aceeasi dimensiune ca paharul de vin rosu.Lingura pentru supa/ciorba sta intotdeauna in partea dreapta.

Cutitul si furculita pentru acelasi fel doi se pun in partea dreapta, respectiv, in partea stanga.Cat priveste tacamurile pentru desert, acestea se afla, de cele mai multe ori, in partea de sus a farfuriei, in sens invers unul fata de celalalt.Cutitul pentru unt este mai scurt si se pune pe farfuria pentru unt, in stanga.

Prioritate la asezat (cat mai spre dreapta sau mai spre stanga) au intotdeauna tacamurile pentru aperitive.

Gradina secreta
Serviciu Celtika. Brand Philippe Deshoulieres. Set pentru servit masa din portelan de Limoges.

Yin si Yang
Serviciu Cusines du monde. Brand Philippe Deshouliers. Set pentru servit masa din portelan de Limoges. Pret: 1240 lei

Invitatie la bal

Platou acoperit pentru tort. Set Vintage de 2 recipiente suprapuse pentru servirea aperitivelor. Brand Guzzini. Pret 89 lei.

Bucura-te de picnic

Serviciu Vintage Blu. Set de boluri din platic bicolor pentru servit masa.


Bloombiz