Gradina, oaza ta de liniste. Decoreaz-o pe gustul tau!

Sambata, 21 Iulie 2012, ora 00:00
4325 citiri
Gradina, oaza ta de liniste. Decoreaz-o pe gustul tau!

Decoreaza-ti gradina cu aceeasi atentie cu care alegi mobilierul si decoratiunile pentru interior. Vara aceasta trebuie sa ai in gradina cateva fotolii cu perne moi si o masuta asortata, tocmai de aceea Business24 iti ofera saptamana aceasta cateva variante pe care le poti adapta spatiului de care dispui.

Fie ca alegi un design rotunjit sau unul clasic, constructia modulara a canapelelor iti permit un design unic, promit marii retaileri.

Iata cateva modele care iti pot servi drept sursa de inspiratie, sau chiar ca optiune concreta pentru gradina ta:

Ohio

Setul Ohio este format din trei elemente colt, doua elemente centrale, fotoliu si masuta, iar pretul pentru toate elementele atinge 4.400 de lei.

Piesele sunt realizate din fibra sintetica impletita manual si sunt tratate pentru a rezista la soare si ploi. Constructia modulara a colectiei permite nenumarate moduri de asamblare.

Savana

O alta gama este Savana, care atrage privirile tuturor prin cromatica placuta a pieselor.

Realizate din structuri de aluminiu vopsite electrostatic si fibre sintetice impletite manual, piesele de mobilier vor rezista multi ani, facand fata cu brio atat soarelui arzator, cat si ploilor de vara.

De asemenea, pernele care completeaza colectia sunt realizate dintr-un material special, impermeabil, si sunt rezistente la decolorare.

Setul format din coltar, masura si fotoliu costa 9.966 lei.

Maui

Designul spectaculos al pieselor de mobilier urmareste sa te faca sa traiesti momente de relaxare, scriu producatorii in catalog. Atat fotoliile, cat si canapeaua si masuta de cafea au un design rotunjit si sunt realizate din fibra sintetica impletita asezata pe un cadru de aluminiu rezistent.

Pernele pufoase sunt si ele realizate sa reziste vremii si sunt impermeabile, asa ca, daca le uiti in curte pe timp de ploaie, nu vor pati nimic.

Setul, format din canapea, doua fotolii si o masuta costa 6.976 lei.

Aceste modele pot fi gasite si achizitionate de la Mobexpert.

#mobilier gradina, #mobila mobexpert, #mobilier gradina de lux , #Gradina