Motocoasa de umar - cea mai buna solutie pentru activitatile din gradina!

Miercuri, 27 Iunie 2018, ora 17:11
1294 citiri
Motocoasa de umar - cea mai buna solutie pentru activitatile din gradina!
Foto: CC0 Creative Commons

Daca masina de tuns iarba este prea greu de manevrat, este timpul sa apelezi la motocoasa de umar. Rezolva toate sarcinile din gradina ta cu usurinta, in timp ce beneficiezi de costuri reduse si de un proces lipsit de efort!

Motocoasa de umar vine in ajutorul tuturor gospodarilor care tin la aspectul si sanatatea vegetatiei din gradina lor. De multe ori, astfel de activitati implica efort fizic si ocupa o mare parte din timpul liber.

Cu motocoasa de umar, iti poti usura munca si transforma activitatile care odata pareau solicitante, intr-un hobby placut. Motocoasa este alternativa mai usor de manevrat si intretinut a masinii de tuns iarba.

Pe langa usurinta cu care iti poti executa sarcinile, motocoasa de umar ofera posibilitatea de a acoperi suprafete din gradina ta, la care nu ai fi putut ajunge utilizand o masinarie de dimensiuni mari.

Intretinerea gazonului cu motocoasa de umar

Stim cu totii cata atentie dedicam gazonului natural atunci cand noi suntem cei care l-am crescut inca de la plantarea semintelor. Aspectul sanatos si ingrijit al gazonului necesita un proces de ingrijire meticulos si o atentie deosebita.

Tocmai de aceea, taierea periodica a gazonului este o nevoie care nu trebuie scapata din vedere. Cu motocoasa de umar, te poti asigura ca toate portiunile de gazon din curtea ta sunt taiate corespunzator si mai ales la nivelul optim.

Diferenta principala dintre o motocoasa de umar si o masina de tuns iarba este greutatea. De exemplu, in timp ce motocoasa de umar cantareste 6.5 kg, o masina de tuns iarba poate ajunge la o greutate de 42,8 kg.

De asemenea, o masina de tuns iarba va atrage costuri extra, de fiecare data cand ceva nu mai functioneaza corespunzator. Motocoasa de umar poate fi reparata cu usurinta, utilizand piese de schimb. Cele mai multe reparatii pot fi executate chiar de catre tine, fara a fi nevoit sa apelezi la servicii externe contra cost.

Intretinerea tufisurilor si a ierburilor inalte cu motocoasa de umar

Daca gazonul nu este un element existent in gradina ta, ierburile inalte sau tufisurile sunt un alt subiect care iti poate da batai de cap. Datorita discurilor prevazute de motocoasa de umar, poti aranja tufisurile din gradina ta cu atentie, prin miscari exacte.

Chiar daca motocoasa de umar este usoara, aceasta dispunde de o putere mare in raport cu greutatea sa. De asemenea, motocoasa de umar este prevazuta cu un consum mic de combustibil, diminuand automat emisiile.

In plus, vremea de afara nu va reprezenta niciodata un impediment in pornirea acesteia. Motocoasa de umar se comporta exemplar pe orice tip de vreme, beneficiaza de o ergonomie excelenta si este prevazuta cu un sistem anti-vibrare pe manerele ajustabile, oferind confort si usurinta in manevrarea lamelor si a angrenajelor.

Achizitioneaza motocoasa de umar potrivita!

Atunci cand alegi motocoasa care sa te insoteasca in sarcinile din gradina ta, trebuie sa tii minte ca aceasta investitie, chiar daca este una accesibila, va fi de durata.

Asadar, asigura-te ca o achizitionezi de la cei mai buni! Magazinul de Piese este gazda uneia dintre cele mai vaste game de modele de motocoase de umar, oferind modele de motocoasa incepand de la cele mai usoare, pana la cele mai puternice de pe piata.

Identifica nevoile gradinii tale si alege modelul care sa indeplineasca toate cerintele. De asemenea, daca motocoasa ta se strica, ai posibilitatea de a apela la categoria Piese de Schimb, unde vei gasi toate elementele necesare pentru a o repara rapid si eficient.

Daca motocoasa nu este o necesitate in gospodaria ta, acceseaza website-ul nostru si consulta categoriile de produse pentru mai multe utilaje, instrumente agricole si produse necesare in gospodaria tuturor!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#motocoasa umar, #motocoasa gradina , #Gradina