Accesorii pentru casa ta: Mobilier si decoratiuni-bijuterie, realizate manual

Sambata, 21 Aprilie 2012, ora 00:00
7489 citiri
Accesorii pentru casa ta: Mobilier si decoratiuni-bijuterie, realizate manual

Redecoreaza-ti dormitorul cu un mobilier-bijuterie, cu pleduri din casmir si perne brodate manual cu perle de cristal, si vei ramane surprins de atmosfera pe care o vei crea in casa ta.

Bijuteriile din jurul tau vor innobila incaperea, iar asocierea de grafica si materiale iti vor da intotdeauna o stare de calm.

Daca esti in cautarea acestei stari, Business24 iti recomanda cea mai recenta colectie lansata de Casa Lalique in premiera la Paris, la Salonul Maison&Objet 2012. Colectia de mobilier, accesorii decorative si lenjerie pentru pat "LALIQUE MAISON" poate fi achizitionata acum si in Romania.

Intr-un spirit Art Deco, "LALIQUE MAISON" s-a nascut din colaborarea dintre creatorul Rene Lalique si Lady Tina Green si Pietro Migarelli, designeri de renume international, care au creat aceasta colectie unica. Piesele ce au rezultat vor innobila cu siguranta orice spatiu interior.

Inspirata din motivele originale, caracteristice lui Rene Lalique, creatorul bijuteriei Art Nouveau, colectia reuneste piese de mobilier si acesorii decorative de lux, realizate manual. Fiecare piesa este numerotata si insotita de un certificat de autenticitate din partea casei LALIQUE.

Panourile emblematice din cristal, precum "Raisins" innobileaza vitina, tablia patului, lampile sau noptierele.

Realizat exclusiv manual de catre cei mai mari mesteri-cristalieri ai Frantei, cristalul de o puritate rar intalnita se integreaza perfect in aceasta colectie rafinata si inspirata. Asociat armonios cu formele grafice, acesta capteaza lumina, antrenand privirea in profunzimea sa .

Pleduri din casmir si perne brodate manual cu perle de cristal redau motivele reprezentative ale creatorului Lalique precum "Hirondelles", "Coutard" sau "Masque de Femme" si formeaza o colectie de lenjerie si accesorii de un rafinament tipic frantuzesc.

Creatiile imaginate de Lady Tina Green alaturi de Pietro Mingarelli au putut prinde viata numai gratie talentului celor mai buni mesteri artizani ai Frantei si ai Italiei si al savoir-faire-ului de cel mai inalt nivel al specialistilor in cristal care fac din semnatura LALIQUE o garantie a autenticitatii, a luxului si a excelentei, respectat si admirat de catre adevaratii cunoscatori in intreaga lume.

Linia LALIQUE MAISON alaturi de colectiile de bijuterii si obiecte decorative sunt disponibile in exclusivitate la My House din Bucuresti si online, pe site-ul oficial MyHouse .

#decoratiuni interioare lux, #mobilier lux, #mobilier cristal, #colectia Lalique Maison, #accesorii casa , #Lux