Bograve-luxury.ro: De Paste, se poarta cadoul.. perfect!

Miercuri, 08 Aprilie 2015, ora 10:33
1856 citiri
Bograve-luxury.ro: De Paste, se poarta cadoul.. perfect!

Pomi infloriti, iepurasi, oua vopsite in mii de culori si mese imbelsugate cu bunatati delicioase.

Cam asa arata "tabloul" de Paste, un "tablou" pe care fiecare dintre noi incercam sa-l completam asa cum se cuvine. Pentru ca atmosfera de Paste sa fie ca la carte, trebuie sa daruim.

Cum arata cadoul ideal de Paste? Nu exista un tipar anume insa cert este faptul ca un cadou de Paste trebuie sa aiba semnificatie si, totodata, trebuie oferit din suflet.

In cele ce urmeaza vom incerca sa-ti oferim cateva sugestii in materie de cadouri de Paste.

Cadoul de Paste-Un cadou cu iz de Primavara

Vine, vine Primavara... cu daruri mii si mii! Primavara este un prilej perfect pentru a oferi un cadou simbolic. Si daca tot vrei sa-ti surprienzi persoana iubita cu un cadou frumos, asteapta Pastele.

De Paste cele mai inspirate cadouri sunt cele care simbolizeaza Primavara, Iepurasul si de ce nu, Invierea Domnului. Alegerea cadoului de Paste se face in functie de personalitatea celui care il primeste.

Cadoul perfect de Paste... pentru mama

O mama va fi incantata de orice cadou, in special de cel practic. Asadar, daca vrei sa-i oferi mamei un cadou perfect de Paste, orienteaza-te spre un cadou util in casa. Poti opta pentru accesorii de bucatarie (cutii depozitare, fete de masa cu iepurasi, figurine de Paste, fete de perna, ustensile de bucatarie, cani cu mesaj, etc.). La fel de bine poti face cadou accesorii vestimentare. O esarfa eleganta isi va gasi intodeauna locul in garderoba unei femei care se respecta.

Cadoul perfect de Paste... pentru sotie/sot, iubita/iubit

Daruieste persoanei iubite un cadou original si practic in acelasi timp. Daca esti o fire mai romantica poti include pe lista de cumparaturi o rama foto (cu tematica, bineinteles), un album foto sau, de ce nu, un portfard, o oglinda eleganta sau produse cosmetice.

Instrumentele de scris de lux reprezinta un cadou ideal in orice situatie. Pixul de lux, roller-ul de lux, stiloul de lux, denota mult bun gust si rafinament in alegeri. Gratie esteticii de mare clasa, un astfel de cadou poate sa impresioneze si poate sa lase o impresie impecabila.

De asemenea, se poarta brichetele de lux si tabacherele cu design elegant. Daca sotul/iubitul tau este adeptul vestimentatiei de tip business, ofera-i cadou accesorii vestimentare branduite. Din alegerile tale nu trebuie sa lipseasca butonii de lux, cravata sau cureaua din piele.

Indiferent de cadoul pe care il alegi, acorda atentie ambalajului. Alege o hartie tematica si ataseaza o funda mare. Cadoul va arata spectaculos!

Cadouri de Paste de la Bograve Luxury, cu 40% reducere!

In cazul in care vrei sa eviti aglomeratia magazinelor, intra pe internet si fa-ti cumparaturile de aici: www.bograve-luxury.ro. Vei gasi o oferta variata si preturi promotionale.

Cadouri de Paste, cu 40% reducere gasesti pe www.bograve-luxury.ro, un magazin online specializat in cadouri exclusiviste.

Bograve-luxury.ro iti pune la dispozitie o gama completa de cadouri premium pentru Paste, din care fac parte: instrumentele de scris de lux (Cacharel, S.T.Dupont, Ungaro, Cerutti, Montegrappa, Pelikan, Ferrari, Visconti, Waldmann etc.), agende, brelocuri, brichete, portofele, seturi cadou, oglinzi machiaj, esarfe, ceasuri de mana, buton, si multe alte cadouri... toate furnizate direct de la cele mai renumite branduri. Bograve Luxury este partenerul ideal in alegerea cadoului de Paste.

Anul acesta, fii tu Iepurasul de Paste!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadou Paste lux, #cadouri premium Paste, #magazin online Bograve , #Lux