Cada creata dupa chipul si asemanarea unui iaht. Te tenteaza?

Sambata, 07 Decembrie 2013, ora 00:00
2734 citiri
Cada creata dupa chipul si asemanarea unui iaht. Te tenteaza?
Foto: Baula bathtub. American walnut Interior Project by Buildinvest

O cada din lemn, construita si slefuita cu nobletea unui iaht, iti poate aduce senzatia de relaxare pe care ti-o doresti. Unique Wood Design este o fosta companie producatoare de iahturi care a anticipat aceasta nisa, si s-a specializat pe productia de mobilier de baie.

Ti-ar placea sa ai o cada rotunda, din lemn, in mijlocul camerei? Sau poate una una ovala, intr-o parte a camerei. Variantele sunt nenumarate si ajung pana la a imita stilul japonez, cu unghiuri drepte.

Si nu doar forma ramane la alegerea ta, ci si tipul de lemn, iar optiunile pornesc de la lemnul de nuc si ajung pana la cel de artar.

Foto: Baula bathtub. American walnut

Oricare ar fi alegerea ta, un lucru e sigur: te poti balaci oricat, apa nu se va scurge. Simplul fapt ca ai o cada sau o chiuveta creata de niste oameni specializati in constructia de iahturi ar trebui sa-ti fie de folos ca sa stai linistit.

Foto: Baula bathtub. American walnut. Interior Project by Buildinves

Povestea Unique Wood Design

Au inceput construind barci si iahturi in 1979, si-au facut propria tamplarie si, ulterior, s-au extins si au inceput sa construiasca chiuvete si cazi. Ei adora caldura pe care lemnul o da oricarui interior dar si "efectul calmant si izolant", considerandu-l materialul perfect.

Foto: Gaia bathtub. American walnut

Desi in atelierele lor folosesc si softuri avansate de design, instrumente moderne si solutii tehnologizate, echipa de la Unique Wood Design alege sa cizeleze manual produsele sale, astfel incat fiecare produs sa inspire o "atingere umana".

"Nu ne-ar placea sa lasam finisajele si forma finala a unei compozitii frumoase si armonioase pe mana unui computer", spun reprezentantii companiei.

Foto: Madra bathtub. American walnut

Alege-ti cada unica din lemn

Desi atelierele Unique Wood Design se afla momentan in Polonia, distanta nu este o problema, pentru ca ei livreaza oriunde in lume.

Foto: Munai bathtub. Ash

In plus, daca iti doresti ceva personalizat, poti face orice, la comanda.

Daca vrei si tu o astfel de cada, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un e-mail la office@uniquewood.eu.

Preturile pronesc de la 1.000 de euro pentru o chiuveta ovala si pot ajunge pana la 17.500 de euro pentru o cada, potrivit informatiilor furnizate de producatori pentru Business24.