Casa lui Gianni Versace, un vis de 125 milioane de dolari

Luni, 11 Iunie 2012, ora 18:50
6821 citiri
Casa lui Gianni Versace, un vis de 125 milioane de dolari

Fosta casa din Miami Beach, SUA, detinuta de celebrul creator de moda italian, Gianni Versace, a fost scoasa la vanzare. Pretul nu este chiar pentru orice posesor de avere, pentru ca actualul proprietar vrea nu mai putin de 125 de milioane de dolari pe intregul complex.

Cunoscuta si sub denumirea de Casa Casuarina, vila are 10 dormitoare, 11 bai si vedere la ocean. Gianni Versace a cumparat casa in anul 1992, pentru "doar" 10 milioane de dolari, insa a investit in proprietate inca 33 de milioane de dolari, scrie BusinessInsider.

Banii s-au dus pe o extindere cu 600 de metri patrati a aripii de sud a cladirii, pe pisicina de 16 metri patrati, placata cu aur de 24 de carate, pe mozaicul din curte si piscina si pe pictura speciala de pe tavane si pereti.

Cu toate acestea, luxul nu i-a adus o viata linistita lui Gianni Versace. El a fost impuscat mortal chiar pe treptele din fata casei, in anul 1997.

Peter Loftin, un antreprenor din industria de telecomunicatii, a cumparat casa in anul 2000 pentru 20 milioane de dolari. Dupa ce a utilizat casa pe post de resedinta timp de cativa ani, Peter Loftin a decis sa transforme casa in hotel de lux, inaugurat la finalul anului 2009, sub titulatura de Villa by Barton G.

Interioarele sunt puternic influentate de arhitectura palatelor din Grecia antica

Tavanul si peretii sunt pictati manual

Chiar si capacul de la toaleta este suflat cu aur

O masa de citit asezata pe un "covor", nu tocmai banal

Gianni Versace a decorat toata pardoseala casei cu mozaic

Casa are terasa interioara unde poti lua micul dejun sau cina

Curtea interioara beneficiaza de fantani arteziene spectaculoase

Piscina este placata cu mozaic

Turistii au obiceiul sa se pozeze des in fata casei, deci, viitorul proprietar ar trebui sa ia in calcul achizitia unor copaci mai mari, cu un coronament mai bogat.

#Gianii Versace, #resedinta Miami Beach, #licitatie locuinta, #case de lux , #Lux