Casa unui miliardar indian, vanduta cu 188 de milioane de dolari

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 10:30
1898 citiri
Casa unui miliardar indian, vanduta cu 188 de milioane de dolari
Sursa:bornrich.com

Rag Bagri, presedinte la London Metal Exchange, si-a vandut resedinta din Londra cu 188 de milioane de dolari.

Situata langa Regent Park din Londra, casa miliardarului indian, Rag Bagri a fost vanduta la pretul de 188 de milioane de dolari. Afacerea s-a dovedit una profitabila pentru indianul care a obtinut un contract de inchiriere de 150 de ani pentru aceasta proprietate la 9,2 milioane de dolari in 1994, scrie

Bornrich.com.

Prin aceasta tranzactie, fosta proprietate a indianului Rag Bagri devine cea mai scump vanduta proprietate rezidentiala din Marea Britanie.

Conacul vandut la fabuloasa suma de 188 de milioane de dolari beneficaza de un bazin de inot la subsol care poate fi convertit intr-o cmaera de bal, prin control electronic. In plus, peretii casei sunt decorati cu frunze de aur iar podelele sunt dintr-o marmura rara, fiind realizate de arhitectul favorit al printului Charles, Quinlan Terry.

Identitatea cumparatorului resedintei nu este cunoscuta, insa se speculeaza ca ar fi vorba de un magnat ucrainean.

Aceasta tranzactie imobiliara, la care se adauga recenta achizitie a proprietatului companiei Gucci, a unui apartament londonez cu doua dormitoare, la pretul de 32 de milioane de dolari precum si alte vanzari de proprietati la preturi exorbitante, par sa indice ca Londra se afla in topul pietei imobiliare de lux.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#resedinta lux, #piata imobiliara lux Londra, #Rag Bagri vanzare , #Lux