Ce cadouri primesc copiii miliardarilor: Piese lego din aur, sali de sport sau barci

Marti, 11 Decembrie 2012, ora 17:59
3779 citiri
Ce cadouri primesc copiii miliardarilor: Piese lego din aur, sali de sport sau barci

Reticenta oamenilor de afaceri fata de investitii se schimba radical in perioada sarbatorilor, mai ales cand vine vorba de achizitia unui cadou pentru copii.

Din aceasta cauza, cei mici primesc, de multe ori, daruri care valoreaza cat un masina noua sau cat un apartament luxos.

Printre cele mai costisitoare cadouri cumparate de celebritati se numara piese de lego din aur masiv, picturi semnate de designeri renumiti sau caluti de jucari facuti din aur masiv, scrie Bornrich.

Cuplul format din cantaretii Beyonce si Jay-Z a cheltuit mai mult de 1,5 milioane de dolari pe jucarii. Cel mai mult au dat pe un cal facut din aur masiv, lemn de nuc si piele veritabila.

Actrita Sandra Bullock a cumparat, cu 14.000 de euro, o pictura semnata de Andy Warhol, pe care a daruit-o fiului sau. Un alt cuplu celebru, format din Angelina Jolie si Brad Pitt a ales pentru cea de-a saptea aniversare a lui Pax, o barca in marime naturala.

Un carusel in marime naturala va fi scos, in curand la licitatie, iar organizatorii se asteapta sa incaseze intre 250.000 si 500.000 de dolari. Carusel este unul original, folosit la parcurile de distractii din SUA, in anii 1920.

Printre obiectele care pot fi daruite de miliardari copiiilor se mai numara si un model Mini Seven, un suport pentru bomboane sub forma de aligator, din portelan alb dar si o sala de sport in mininatura, gonflabila, care permite celor mici sa practice patru sporturi diferite.

#cadouri sarbatori lux, #jucarii de lux, #cadouri de lux , #Lux