Cea mai luxoasa cada din lume la Ambient Expo 2013 costa 18.000 de euro. Vezi si alte oferte

Sambata, 20 Aprilie 2013, ora 00:00
3125 citiri
Cea mai luxoasa cada din lume la Ambient Expo 2013 costa 18.000 de euro. Vezi si alte oferte

Cea mai luxoasa cada din lume este prezentata la targul Ambient Expo 2013, in acest weekend, alaturi de cada de spa cu jet circular, sauna ce poate fi umeda sau uscata, la alegerea ta, dar si piscina pentru inot impotriva curentului.

Cada Bluewave Spa Stereo System este prezentata de importatori drept "cea mai luxoasa cada din lume", si are integrat un sistem Bluetooth care iti permite sa asculti muzica preferata de pe smartphone sau de la radio.

Are, de asemenea, un ecran pe care sunt prezentate informatiile din playlist, are si intrare pentru USB, pentru conexiune directa, are speakere si subwoofere, dar si acces la Wi-Fi pana la 50 de metri distanta.

Daca nu te-ai hotarat inca daca o vrei in curte sau in casa, poti sta linistit, pentru ca se poate adapta oricarui spatiu. Preturile pentru o astfel de cada ajung pana la 18.000 de euro fara TVA, in functie de dotarile si modelul pe care il alegi, au declarat reprezentantii Hydroline pentru Business24.

In cazul in care iti doresti o cada mai intima, dar si cu efecte terapeutice intensificate, pori alege cada SPA cu jet circular de la standul Exclusiv Design.

Acest jacuzzi tonifiaza toate grupele musculare, ne-au explicat reprezentantii importatorului. Pretul pentru aceasta cada este de 4.994 de euro, cu un discount de 20%, daca alegi sa o cumperi de la targ.

Tot la capitolul relaxare in apa vei gasi la Exclusiv Design si piscina pentru inot impotriva curentului. De ce sa imparti piscina cu alti oameni la un bazin olimpic, cand poti face toata miscarea de care ai nevoie, chiar la tine in curte?

In plus, daca dispui de o incapere suficient de mare, ea poate fi amplasata chiar si in interior.

Poti adauga optional si sisteme pentru diverse exercitii precum vaslire, tractiuni, extensii, la piscina creata de Dimension One Spas.

Aceasta piscina costa 22.952 de euro.

Vei gasi aici si seminee suspendate, ce se pot roti la 360 de grade, astfel incat sa genereze caldura in orice directie vrei tu. Noua ne-au placut cel mai mult modelele Free (4.200 euro fara TVA) si Pharos (4.900 de euro, fara TVA).

Tot la Romexpo, insa in pavilionul dedicat constructiilor, vei gasi usa de garaj Rezidential ce se incarca prin energia solara.

Desi este, pentru un moment, un prototip, ai putea sa arunci o privire asupra sa pentru ca pare un proiect promitator: usa de garaj dispune de doua panouri solare, iar energia generata de ele mobilizeaza intreg sistemul.

Producatorii sustin ca pretul pentru usa de garaj independenta energetic nu s-a stabilit inca, insa o vei putea cumpara in momentul in care cele doua panouri solare vor reusi sa capteze suficienta energie pentru intreaga ta casa.

#cea mai luxoasa cada, #Ambient Expo 2013, #expozitie piscine , #Lux