Cea mai scumpa mansarda din lume e in Monaco: 300 de milioane de euro

Marti, 26 Martie 2013, ora 17:38
8162 citiri
Cea mai scumpa mansarda din lume e in Monaco: 300 de milioane de euro
Foto: passion4luxury

O mansarda de 3.300 de metri patrati din Monaco ar putea deveni cea mai scumpa proprietate din lume, in 2014, in momentul in care va fi scoasa la vanzare. Valoarea estimata a mansardei este de aproape 300 de milioane de euro.

Mansarda are propria piscina "a infinitului", din care se vede Marea Mediterana. La acest pret putem vorbi doar despre intimitate si siguranta la cel mai inalt nivel. In piscina de la mansarda se poate intra si prin propriul sau tobogan, ce porneste de la balcon, scrie Bornrich.

Spatiul in cauza va fi scos la vanzare anul viitor, odata cu cladirea Odeon Tower inalta de 170 de metri, cea de-a doua cea mai inalta cladire de pe coasta mediteranei, potrivit News Sky

Proiectul Odeon Tower include doua cladiri gemene si contine cate 70 de apartamente ce pot avea pana la sase dormitoate.

Foto: passion4luxury

Creat ca o incantare pentru privire, fiecare apartament din Odeon Tower va avea ziduri de sticla si terase private cu vedere panoramica asupra orasului, a plajei Larvotto si asupra marii.

In aceasta cladire proprietarii de apartamente vor avea propria sauna ruseasca, sauna turceasca, piscine, centre SPA private si servicii "concierge" 24 de ore din 24. De asemenea, vor beneficia de limuzine cu sofer si propriul cinema.

Foto: passion4luxury

Constructia cladirii a inceput in 2009 si urmeaza sa fie finalizata in iulie 2014.

Proiectul a fost gandit de arhitectul Alexander Giraldi, unul dintre promotorii stilului de design "Belle Epoque", ce se inspira din atmosfera pariziana de la inceputul secolului al 20-lea. "La Belle Epoque" a fost o perioada intre 1871 si 1914, caracterizata de optimism si pace in Europa, dar si descoperiri stiintifice.

Foto: passion4luxury

Responsabilitatea pentru interioarele apartamentelor si-o va asuma agentia Alberto Pinto, compania care a avut drept clienti familiile regale arabe, dar si elitele americane.

Etajele vor fi realizate de arhitectul peisagist Jean Mus.

#cea mai scumpa mansarda, #mansarda Monaco, #Odeon Tower Monaco , #Lux