CEO-ul Oracle se rasfata cu inca un complex de lux

Joi, 03 Noiembrie 2011, ora 08:36
1884 citiri
CEO-ul Oracle se rasfata cu inca un complex de lux
Foto: Larry Ellison/ SURSA: Luxedb.com

Larry Ellison, CEO si fondatorul Oracle, a pus ochii pe ansamblul Lake Tahoe, in care a investit pana acum 102 milioane de dolari. Proprietatea include un lac care se intinde pe o suprafata de 128.000 de metri patrati si o casa de 1.672 metri patrati, printre altele.

Complexul dispune de o plaja privata si doua chei, o casa principala cu piscina si spa, o resedinta de vara, o incapere "de reculegere" si o casa pe plaja, scrie Luxedb.

In plus, in proiect sunt incluse constructia unei noi case, in partea de vest, realizarea unei case de garda si a unui teren de tenis.

Omul de afaceri estimeaza ca proiectul va fi gata pana in toamna anului 2012.

CEO-ul Oracle, cu o avere estimata de 33 de miliarde de dolari, adauga, astfel, inca un trofeu pe lista sa de resedinte si proprietati.

Larry Ellison mai detine un hotel, un restaurant, doua case, cinci loturi pe Carbon Veach in Malibu, o proprietate de 249 acri in Rancho Mirage langa Palm Springs, o resedinta in Kyoto, Japonia, o casa cu patru nivele in San Francisco, un conac in stil italian in Newport, doua proprietati in Woodside, California si inca alte cateva resedinte si proprietati.

In urma cu doar cateva zile, Ellison a anuntat ca vinde una dintre proprietatile sale din woodside, California, pentru 19 milioane de dolari.

Proprietatea acopera un teren de 6,88 de acri si este alcatuita din doua case separate, un conac in stil colonial si alta, pentru vizitatori. Desigur, pe aceasta proprietate poti gasi, printre altele, o herghelie, o piscina si un deal cu o cascada si o priveliste incantatoare, potrivit Business Insider.

Astfel, luand in considerare valoarea unei singure case din dotarea multi-miliardarului, nu ne ramane decat sa ne intrebam cam cati bani a investit in proprietati imobiliare co-fondatorul gigantului Oracle.

#Larry Ellison cumpara Lake Tahoe, #achizitii imobiliare Larry Ellison , #Lux