Colectia ta de vinuri are nevoie de un manager. Incearca unul digital!

Sambata, 15 August 2015, ora 00:00
2195 citiri
Colectia ta de vinuri are nevoie de un manager. Incearca unul digital!
Foto: Hammacher

Vinul vechi da savoare unei seri romantice sau unei petreceri cu prietenii apropiati, dar pentru a te bucura de buchetul fin al acestor licori trebuie sa ai la indemana un sistem performant de depozitare.

Business24 iti recomanda pivnita digitala Hammacher Schlemmer, un sistem complex de administrare a colectiei tale de vinuri capabil sa iti ofere o varietate de informatii despre bauturile tale preferate.

Sistemul eSommelier, preferat de marii colectionari de vinuri, este compus dintr-un computer cu ecran touchscreen de 17 inci, un program de coduri de bare si un scanner wireless.

Simpla adaugarea a unei noi sticle in colectie iti va permite sa o inregistrezi in memoria calculatorului, iar acesta iti va printa automat datele despre provenienta vinului, durata in care acesta se matureaza, temperatura la care trebuie pastrat etc.

Odata inregistrata fiecare sticla din colectia ta de vinuri vechi vei sti cu precizie locul in care ai depozitat-o si momentul in care te poti bucura pe deplin de aroma nobilei bauturi.

In momentul in care scoti o sticla din pivnita, o simpla scanare o va sterge din inventarul colectiei.

Pretul la care sistemul de management al colectiei de vinuri este livrat este de 4000 de dolari, iar acesta este insotit de o garantie pe viata a produsului.

Intregul sistem capata un aspect rustic, putand fi incastrat, la cerere, intr-o cutie de lemn de stejar cu finisaje elegante care vor da farmec beciului in care depozitezi vinurile de colectie.

Intregul sistem este conceput ca o baza de date complexa si extrem de utila pentru colectionari, asigurand o legatura directa intre tine si vinurile tale preferate.

Computerul se conecteaza la internet si iti ofera o multime de informatii despre vinurile din colectia ta: note primate in timpul degustarilor, ratinguri primite de la oenologi recunoscuti si valoarea de piata in functie de varsta acestuia.

M.J.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem digital colectie vinuri, #colectionari vinuri, #pret vin colectie , #Lux