Florida isi scoate la vanzare luxul: Topul celor mai scumpe case

Joi, 14 Iunie 2012, ora 18:05
13473 citiri
Florida isi scoate la vanzare luxul: Topul celor mai scumpe case

Vestea punerii la vanzare a casei lui Gianni Versace din Miami, la fabuloasa suma de 125 milioane de dolari, a trezit interesul oamenilor instariti, pentru piata imobiliara din Florida.

Asadar, BusinessInsider a realizat topul celor mai luxoase proprietati de vanzare in regatul soarelui si al portocalelor.

Bineinteles, vilelor nu le lipsesc vederea la ocean si dotari incredibile, precum lifturi interioare, Spa sau parcare pentru iahturi.

De altfel, proprietatile se afla in portofoliul unor agentii imobiliare celebre, precum Sotheby's International Real Estate, Christie's International Real Estate, Trulia, Realtor.com, Douglas Elliman Realty, Coldwell Bankers si Zillow.

Iata topul celor mai scumpe case de pe coasta Floridei:

In Indian Creek Village a fost scoasa la vanzare, pentru suma de 52 milioane de dolari, o vila dotata cu centru spa pentru cromoterapie, lift si o piscina de 30 metri lungime.

In Palm Beach, poti cumpara o proprietate de 1,6 hectare, pe care se afla doua case cu 10 dormitoare. Totul, pentru 59 milioane de dolari.

Tot in Palm Beach, o vila nou-nouta, terminata in 2011, isi asteapta cumparatorul dispus sa ofere 75 milioane de dolari.

La acelasi pret a fost scoasa la vanzare si o vila in constructie situata in Windermere, supranumita "Versailles", datorita grandoarei sale: se intinde pe o suprafata de 27 mii mp.

Si, in final, bijuteria imobiliara a statului Florida: excentrica proprietate din Miami Beach, a creatorului de moda Gianni Versace, ce se intinde pe o suprafata de 2.200 mp.

#casa de vanzare Florida, #case scumpe Florida, #case lux Florida , #Lux