Fotoliul terapeutic. Perfect pentru o zi de weekend in fata semineului!

Sambata, 07 Februarie 2015, ora 00:00
6154 citiri
Fotoliul terapeutic. Perfect pentru o zi de weekend in fata semineului!
Foto: Richard Clarkson Studio

Cauti o metoda de a-ti savura timpul liber sau orele de lectura intr-un mod cu totul inedit? Fotoliul terapeutic de relaxare s-ar putea sa ti se potriveasca intocmai!

Designerii neozeelandezi au gasit o modalitate originala de reinterpretare a vechilor scaune balansoar ale bunicilor, dandu-le aspectul acestui confortabil fotoliu terapeutic, scrie Just Luxe.

Este un element decorativ perfect pentru o camera de zi sau o terasa acoperita, oferindu-ti tot confortul de care ai nevoie intr-un mod distractiv.

Fotoliul are intr-adevar un rol terapeutic puternic, designerii de la Richard Clark Studio petrecand luni intregi in studierea sa. Conceptul a pronit de la o analiza a elementelor care confera linistea copiilor care sufera de autism si celor cu sindromul miscarilor ritmice. Odata identificate aceste elemente, a mai fost doar un pas pana la crearea unui accesoriu dedicat relaxarii.

Creatorii au reusit sa dea o forma sintetizata unui fotoliu care sa ofere o placere maxima si un sentiment de liniste profunda, fiind un accesoriu elegant intr-o casa moderna.

Salteaua cofortabila este realizata din lana naturala si invelita in panza de bumbac.

Daca est interesat, trebuie sa stii ca poti plasa deja o comanda pentru fotoliul terapeutic de relaxare direct catre Richard Clarkson Studio, pretul acestuia fiind de 8.400 de dolari.

#mobilier casa lux, #fotoliu terapeutic, #fotoliu relaxare , #Lux