Mobilier clasic, reinterpretat. Perfect pentru casa ta!

Sambata, 18 August 2012, ora 00:00
10336 citiri
Mobilier clasic, reinterpretat. Perfect pentru casa ta!

Mobilierul in stil clasic poate lua diferite forme, dupa gusturile tale. Poti incerca chiar si o reinterpretare a clasicului cu tehnici moderne, si vei reusi sa te simti acasa, ca intr-un palat intr-un decor maiestuos.

In acest weekend iti recomandam colectia "Prestige", rezultatul contopirii artei prelucrarii lemnului in maniera traditionala cu tehnologia avansata a secolului nostru.

Poti alege un mobilier deschis, daca iti doresti un interior cu un aer romantic, sau unul brun, daca iti doresti o amenajare ce urmeaza rigorile clasice.

Indiferent daca este vorba de mobila de dormitor, living sau dining, toate componentele cuprinse de aceasta colectie sunt sculptate manual cu forme complicate, minutios realizate.

"Mobilierul este in stil clasic si fiecare piesa a fost gandita in asemenea maniera incat sa puna in valoare frumusetea lemnului, dar si sa surprinda prin design si aerul nobil. Modelul mobilierului, formele acestuia si combinarea reusita a elementelor au rolul de a metamorfoza orice incapere, de a-i creste valoarea si de a-i conferi o nota eleganta. 'Prestige' este o colectie ce farmeca prin grija pentru detalii, prin lucratura fina a fiecarei piese, prin materialele de cea mai buna calitate si prin stilul distinctiv care le caracterizeaza", sustine Loredana Preda, managing partener Studio Insign.

Colectia este recomandata si de Galeriile Noblesse si cuprinde mobilier pentru living, dining si dormitor, iar textilele utilizate ca tapiserii pot fi alese dintr-o serie variata care include brocart, tafta si catifea, in functie de dorintele tale.

Din punct de vedere cromatic, nuantele sunt inspirate din natura, fiind preferate tonurile luminoase de crem, auriu, alb, care lumineaza.

Dar, pentru ca stilul clasic inseamna, de asemenea, crearea unui ambient fastuos, poti utiliza, de asemenea, si bordeaux-ul si auriul, amprente ale regalitatii.

Toate piesele sunt din lemn de nuc, iar gama cromatica variaza intre crem si nuanta naturala a lemnului.

#mobilier stil clasic, #stil clasic reinterpretat, #mobilier clasic Prestige , #Lux