O casa pe "Strada Miliardarilor": 100 milioane de lire

Marti, 31 Ianuarie 2012, ora 22:47
2338 citiri
O casa pe "Strada Miliardarilor": 100 milioane de lire

O locuinta in cel mai scump cartier londonez a fost scoasa la vanzare pentru fabuloara suma de 100 milioane de lire, echivalentul a peste 150 de milioane de dolari.

Casa este amplasata pe strada Palace Green din Kensington, una din putinele strazi londoneze inaccesibile traficului. Locuinta care se desfasoara pe 1.486 de metri patrati este detinuta de Tamzen Lrd, o companie cu sediul in Insulele Virgine, conform Bloomberg.

"Este una dintre cele mai bune adrese din Europa, nu doar Londra", a declarat Louise Hewlett, director al Aylesford International, agentia imobiliara care se ocupa de vanzarea proprietatii. Desi a refuzat sa specifice pretul exact al casei, a mentionat ca acesta depaseste 100 de milioane de lire.

Palace Green este una dintre cele doua strazi din Londra cunoscute ca "Strada Miliardarilor", cealalta fiind Bishops Avenue. Pretul caselor din aceasta zona au crescut cu 110% din 2004 si pana acum.

Proprietatea a fost detinuta de Noam Gottesman, sef al unui fond de investitii. El a vandut casa in 2008 catre Laksmi Mittal, CEO al ArcelorMittal pentru 117 milioane de lire.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#strada miliardarilor, #strada miliardarilor londra, #casa scumpa londra , #Lux