Ti-ar placea sa locuiesti sub apa? Vezi casele submersibile din Dubai

Sambata, 30 Mai 2015, ora 00:00
13544 citiri
Ti-ar placea sa locuiesti sub apa? Vezi casele submersibile din Dubai
Foto: Huffington Post

Cauti casa de vacanta ideala? Daca esti indragostit de soare si de apele oceanului, cea mai noua oferta imobiliara din Dubai se va dovedi de-a dreptul irezistibila.

"Calutii de mare plutitori" asa cum sunt numite casele de vacanta construite direct in ocean te pot cuceri de la prima vedere prin conceptul lor futurist, scrie Huffington Post.

Designerii dezvoltatorului Kleindienst Group din Dubai au prezentat modelul casei plutitoare, pe jumatate scufundata, abia in primavara acestui an, iar, pana la sfarsitul lui 2016, 42 de astfel de case de vacanta acvatice vor fi date in folosinta.

Proprietatile plutitoare urmeaza sa completeze proiectul insulei artificiale The World, cel mai mare de acest tip dezvoltat in regiune.

In ciuda aparentei lipse de spatiu, casele de vacanta plutitoare se dovedesc confortabile si luxoase starnind deja interesul clientilor si investitorilor din toata lumea.

"Calutii de mare" vor fi realizati sub forma unei constructii cu trei nivele, dintre care unul scufundat in ocean.

In acesta vor fi amplasate dormitorul si baia, din care vei putea admira pe indelete vietatile care populeaza adancul apelor.

Deasupra apei, casele de vacanta vor avea o terasa larga transformata in plaja artificiala, dublata de un spatios living inchis.

In imediata vecinatate, o bucatarie complet utilata va rezolva grija meselor zilnice.

De pe terasa plutitoare poti urca la nivelul superior, unde un mini-bar, un bazin jacuzzi si o zona de relaxare te asteapta pentru a admira privelistea oceanului si a tarmului din apropiere.

Numele proiectului este strict legat de viata submarina din Golful Persic, compania lucrand deja la amenajarea unui recif artificial, care sa atraga cat mai multe vietuitoare marine la fereastra dormitorului tau.

Insa, pentru a te bucura de senzatiile extraordinare oferite de adancul oceanului, va trebui sa te grabesti. 35 din cele 42 de case de vacanta sumersibile au fost deja comandate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casa vacanta Dubai, #casa vacanta submersibila, #resedinta lux Dubai , #Lux