Seiful milionarului: Tu ti-ai tine aurul intr-un seif din aur?

Sambata, 23 Iulie 2016, ora 00:00
5569 citiri
Seiful milionarului: Tu ti-ai tine aurul intr-un seif din aur?
Foto: Luxatic

Ce ar putea fi mai valoros decat aurul? Probabil diamantele, iar daca le alaturi vei descoperi ca aceasta combinatie are nevoie de un adapost sigur, care sa le pastreze departe de mainile lacome ale raufacatorilor.

Insa, o cutie de valori destinata pastrarii celor mai pretioase bijuterii din colectia ta trebuie sa aiba la randu-i un aer deosebit, asa ca designerii Boca do Lobo au creat o bijuterie de seif in adevaratul sens al cuvantului, dupa cum anunta Luxatic.

Un seif din aur in care sa iti pui la adapost aurul si diamantele din casa pare cea mai nebuneasca idee de care s-a auzit pana acum.

Botezat "Seiful milionarului", este destinat doar elitelor financiare, chiar daca peretii reali sunt totusi din bronz si doar scufundati apoi intr-o baie de aur.

Cu o inaltime de 1,5 metri si o greutate de peste 225 kg, seiful Boca de Loca este creionat astfel incat sa aminteasca de celebrele jafuri date in California de-a lungul perioadei "Febrei Aurului".

Aspectul sau elegant nu este cu nimic stirbit de designul care imita lovituri dure ale unor rangi metalice sau dalte, obiecte care intrau in arsenalul spargatorilor din acea perioada.

In plus, Seiful Milionarului are un mecanism complex care permite proprietarului sa isi pastreze in siguranta bunurile de valoare, dar acest amanunt aproape ca tinde sa paleasca in fata valorii decorative a acest obiect de lux.

Sertarele interioare sunt si ele imbracate in aur, in vreme ce camera principala a casei de valori are peretii inveliti in lemn de mahon finisat cu cea mai mare atentie.

#seif aur, #seif Boca do Lobo, #casa valori, #adapost bijuterii , #Mobila birou