Un mod fenomenal de a te relaxa: Elysium, scaunul care sfideaza gravitatia

Sambata, 01 Octombrie 2016, ora 00:00
7813 citiri
Un mod fenomenal de a te relaxa: Elysium, scaunul care sfideaza gravitatia
Foto: David Hugh

In greaca veche, Elysium desemneaza o stare suprema de beatitudine. Ori, tocmai acest lucru par sa-l fi obtinut si designerii companiei David Hugh cu scaunul Elysium.

Creat sa te faca sa simti ca plutesti, Elysium se dovedeste a fi o piesa de mobilier plina de caracter, ineditul scaun fiind personalizat dupa dorintele si greutatea fiecarui client, relateaza Extravaganzi.

Originala piesa de mobilier te va face sa simti ca plutesti de-a dreptul, de parca ai fi in al noualea cer, a urmare a igenioasei combinatii dintre scheletul super-usor al scaunului, din fibra de carbon, si balamale care il tin intr-un echilibru perfect.

Scaunul tine cont de centrul de greutate al ocupantului, ceea ce ii permite sa adopte pozitia perfecta pentru a trece in starea de echilibru.

Cateva butoane de reglaj iti permit sa folosesti scaunul "plutitor" fie ca pe un scaun obisnuit de birou, fie ca pe un extravagant spatiu intim de relaxare.. in aer.

Mai mult, un sistem audio Bang&Olufsen este incorporat in scaun pentru a condimenta sedintele de odihna cu muzica ta preferata.

Elysium va fi lansat intr-o serie limitata la numai 20 de exemplare, la pretul de 26.000 de dolari, iar norocosii cumparatori se vor putea mandri cu una dintre cele mai extravagante piese de mobilier create vreodata.

#piesa mobilier birou, #scaun Elysium, #scaun relaxare , #Mobila birou