Valetul Hammacher cu USB, cel mai util accesoriu de birou

Sambata, 18 Iulie 2015, ora 00:00
2421 citiri
Valetul Hammacher cu USB, cel mai util accesoriu de birou
Foto: Hammacher

Ofera un plus de eleganta biroului tau de lucru cu un accesoriu care, sub eleganta masca a unui valet din lemn, care ascunde un multi-port USB de reincarcare pentru nu mai putin de patru dispozitive mobile.

Micul valet cu infatisare eleganta te scuteste de grija imprastierii prin diverse colturi ale incaperii a dispozitivelor mobile cu care lucrezi in mod frecvent.

Caseta produsa de Hammacher Schlemmer poate fi un accesoriu util pentru biroul tau sau un rafinat cadou pentru un prieten si partener de afaceri.

Finisajul elegant al lemnului din care este construit valetul Hammacher Schlemmer nici nu lasa sa se banuiasca de la inceput adevarata functionalitate a acestuia.

Pe peretele din spate al casetei vei gasi cele patru porturi USB in care poti aseza la incarcat smartphone-ul, tableta, castile wireless si o baterie de rezererva pentru unul din dispozitivele mobile pe care le folosesti frecvent.

Un mic sertar iti permite sa asezi la adapost cheile, diverse acte, ceasul si portofelul, astfel incat acestea sa fie tot timpul la indemana ta si in deplina siguranta.

Caseta este realizata din lemn de cires, dand o nota de rafinament decorului dintr-un birou sofisticat, iar pretul la care Hammacher Schlemmer pune in vanzare micuta piesa de mobilier este de 149,95 dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#accesorii birou, #incarcator USB birou, #valet incarcator Hammacher , #Mobila birou