Avanpremierele de la Milano: Ce mobilier alegi in 2014

Sambata, 01 Martie 2014, ora 00:00
5152 citiri
Avanpremierele de la Milano: Ce mobilier alegi in 2014

Tendintele anului 2014 in materie de mobilier si design interior iau nastere la Salonul International de Mobila de la Milano. Desi mai este mai mult de o luna pana la eveniment, marile branduri iti arata cadeva din elementele care vor da tonul anul acesta.

Mercedes-Benz, Aston Martin sau Lamborghini sunt doar cateva din numele mari care nu se tem sa dezvaluie secretele designului anului 2014: Aflam, astfel, ca se poarta designul minimalist, materialele de inalta calitate si, pe cat posibil, dubla utilitate a pieselor de mobilier.

In acest sens, una din piesele de rezistenta ale anului va fi canapeaua semi-rotunda, cu masuta de cafea asortata in interior si cu biblioteca la exterior. Pentru ca luxul inseamna si utilizarea inteligenta a spatiului, in 2014.

Mercedes-Benz Style

Mercedes-Benz Style a prezentat in avanpremiera colectia sa realizata impreuna cu Formitalia Luxury Group, unul dintre producatorii italieni de renume pe piata de mobilier de lux.

Acest parteneriat inspirat are la baza pasiunea comuna a designerilor fiecarui brand pentru calitate absoluta si design. In plus, fiecare piesa de mobilier indeplineste cerinta Mercedes-Benz pentru perfectiune.

Totul porneste de la faptul ca s-au folosit doar materiale de inalta calitate, precum ramele de aluminiu si elementele din lemn, si continua prin fiecare detaliu, precum cusaturile fine ale huselor din piele.

Designerii Mercedes au prezentat deja imagini cu o canapea din noua colectie, realizata cu cadru de lemn si piele naturala.

Tot in avanpremiera pentru Salonul de Mobila de la Milano, acestia au prezentat scaunul cu sprijin pentru picioare, cu structura de aluminiu, cadru de lemn si acuperit cu piele.

Interiors by Aston Martin

Colectia de interior pe care Aston Martin o va prezenta la Milano a fost creata ca sursa de inspiratie pentru publicul cu o afinitate pentru valorile brandului Aston Martin, una dintre cele mai mari branduri auto de lux.

Fiecare piesa de mobilier Aston Martin este "Made in Italy", produsa si distribuita in intreaga lume de catre Formitalia Luxury Group.

Piesele pentru un interior in sil Aston Martin sunt caracterizate de linii curate, iar noua canapea din colectia Interiors by Aston Martin, spre exemplu, ofera patru locuri confortabile.

Aceasta este imbracata in piele moale, de culoarea gri perlat, fiind decorata cu perne din lana de Casentino. Finisajele metalice dau stralucire acestei piese de mobilier.

Cu un design ce te duce cu gandul la Aston Martin a fost creata si canapeaua de trei locuri.

Tonino Lamborghini Casa

Cele mai noi produse pe care Lamborghini le va prezenta la Salone del Mobile 2014 de la Milano sunt canapeaua si barul din colectia Long Beach.

Formitalia

Formitalia Boutique Collection si-a pastrat stilul, insa designerii Formitalia l-au imbunatatit cu noi elemente, cu printuri si detalii inspirate din lumea echitatiei.

Colectia isi datoreaza succesul experientei brandului in materie de pielarie, inclusiv cea de crocodil si strut.

Compania va prezenta o canapea de trei locuri si una in semicerc, cu spatiu pentru o masa de cafea in interior si exteriorul sub forma de biblioteca.

Salonul International de Mobila de la Milano

Salone del Mobile este cel mai mare eveniment din lume dedicat decoratiunilor interioare. Aici iau nastere in fiecare an noi tendinte si puncte de reper in materie de mobilier.

Prima editie a avut loc in 1961, pentru a promova mobila facuta in Italia pentru export, si a continuat sa faca asta an de an, transformand mobila "Made in Italy" intr-o emblema a calitatii asigurate. Drept dovada, jumatate dintre vizitatorii salonului de mobila de la Milano vin din afara Italiei.

Urmatoarea editie a Salonului International de Mobila de la Milano va avea loc inrte 8 si 13 aprilie 2014.

#Salonul de Mobila Milano, #ce mobilier se poarta 2014, #mobila tendinte 2014 , #Mobila