Design interior de vara: Redescopera stilul marinaresc!

Sambata, 20 Iulie 2013, ora 00:00
8931 citiri
Design interior de vara: Redescopera stilul marinaresc!
Foto: Galeriile Noblesse

Alege stilul marinaresc la urmatoarea sesiune de redesign al interiorului casei tale. Stilul va fi apreciat de fiecare membru al familiei, de la cei mici pana la cei mari si chiar de cei mai in varsta.

Stilul marinaresc preuspune nuante predominante de alb, auriu si albastru, ce pot fi imbinate cu accente usoare si discrete de rosu, dar si cu lambriuri din lemn exotic.

Mai departe, totul depinde de creativitatea designerilor: biroul tau poate fi accesorizat cu elemente specifice marinaresti, cu telescop, harti si poate chiar o timona, deasupra barului tau personal.

In plus, motivul timonei se poate repeta, de aceasta data transformand biblioteca de deasupra patului sau de deasupra biroului intr-o timona supradimensionata, care sa aduca aminte de aventurile de pe mare.

Patul, desigur, poate avea, ca decor, vele pe perete, astfel incat - privit din capatul opus - sa arate ca un vapor pe mare.

Pentru living poti da o noua abordare clasicului bar, cu un mobilier in semicerc, din lemn de culoare inchisa, cu hublouri aurii si mici ancore asezate simetric la exterior, pentru a fi admirate de toata lumea.

Cei mici se vor bucura, poate, cel mai mult de decizia ta de a schimba designul interior al casei tale in stil marinaresc.

Paturile suprapuse si scarile interioare, ca in cabinele echipajului de pe nava, pot fi reproduse in nenumarate moduri, in functie de spatiul pe care il ai si cat esti dispus sa aloci pentru ele.

In camera copilului poti crea o mini-sala de sport, care poate respecta tematica marinareasca, folosind mai ales de parame, plase "decorate" amuzant cu caracatite si perdele ce respecta principalele teme de pe mare.

Daca te-am convins sa schimbi abordarea pentru designul casei tale, poti solicita parerea specialistilor de la Galeriile Noblesse, care tocmai au lansat o aceasta colectie ce poarta numnele "Vecchia Marina".

#design interior vara, #design interior marina, #mobila marinar , #Mobila