Mobila la comanda - Solutii inteligente pentru locuinta dvs

Marti, 24 Februarie 2015, ora 10:55
1451 citiri
Mobila la comanda - Solutii inteligente pentru locuinta dvs

Cu o experienta bogata si profesionalism in realizarea mobilierului la comanda, expertii Mobila Romania s-au remarcat pe piata de profil din Romania datorita numeroaselor colaborari cu diverse firme, institutii publice sau persoane fizice, cat si gratie solutiilor optimizate si personalizate pe care le ofera.

In amenajarea unui spatiu locativ, mobilierul executat la comanda reprezinta piesa de rezistenta care confera interiorului originalitate, unicitate si stil. In amplasarea si aranjarea pieselor de mobilier, a obiectelor decorative si a accesoriilor se va tine cont de configurarea spatiului, de suprafata acestuia, cat si de preferintele si necesitatile beneficiarilor.

O echipa de profesionisti va pune la dispozitie o gama completa de servicii in ceea ce priveste conceptul de design, proiectarea, executarea si montarea mobilierului in locatia indicata de catre client. Acestia vor cauta sa imprime fiecarui produs creat sau

spatiu amenajat, echilibrul si armonia necesara, prin solutii creative, eficiente si inovative, dar si implementarea elementelor estetice si functionale necesare.

Sarcina specialistilor este de a consulta si de a stabili alaturi de client conceptul de creatie si modul in care corpurile de mobilier vor fi amplasate in viitorul interiorul amenajat.

In functie de cerintele clientului, Mobila Romania realizeaza mobila la comanda pentru dormitoare, camere de zi, camere pentru copii, camere pentru tineret, bucatarii, bai, dressinguri etc. Piesele de mobilier unicat vor fi create in acord cu preferintele beneficiarului, oferind acestuia posibilitatea de a selecta materialele, dimensiunile, design-ul, culorile si accesoriile dorite. Scopul Mobila Romania este ca produsul final sa reflecte stilul si personalitatea posesorului.

Mobilierul la comanda constituie o optiune demna de luat in considerare, atunci cand doriti sa valorificati la maximum spatiul de care dispuneti si in acelasi timp sa imprimati asupra acestuia viziunea proprie. Apeland la servicii personalizate, veti avea acces la cele mai moderne mijloace de proiectare si realizare a liniilor de mobilier si de amenajare interioara, precum si la asistenta si consultanta pe tot parcursul colaborarii.

#mobila comanda dormitor, #mobila Romania, #specialisti mobila Romania , #Mobila