Reduceri masive de Black Friday la Casa Mobila Simex! (Galerie foto)

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 17:25
5291 citiri
Reduceri masive de Black Friday la Casa Mobila Simex! (Galerie foto)

De Black Friday, in perioada 27.11.2014-30.11.2014, magazinele Casa Mobila Simex va intampina cu reduceri de 20% la orice garnitura completa din paleta de mobilier.

Va puteti mobila locuinta alegand cele mai importante si valoroase colectii de mobilier din esente de lemn nobil, concepute de designerii proprii conform tuturor tendintelor actuale de confort si functionalitate.

Finisajele inalt calitative ale mobilei noastre, precum si diversitatea modelelor vor defini un stil soft, deosebit de elegant si cu personalitate pentru casa dumneavoastra, aducand caldura si distinctia lemnului natural in prim-plan.

20% Reducere la Sufragerii

Prin nobletea materialelor utilizate si design-ul pretios, seturile de sufragerii Casa Mobila Simex devin interiorul de referinta al casei dumneavoastra. Recunoscute in timp si apreciate constant de catre clientii fideli pentru calitatea foarte buna, sufrageriile noastre s-au impus in randul iubitorilor mobilei de arta, atat pe plan national, cat si pe pietele internationale.

Sufrageria Cristina

De Black Friday, puteti achitiona orice model de sufragerie din portofoliul Mobila Simex si beneficiati de o reducere de 20% la garnitura completa.

Sufrageria Firenze

20% Reducere la Dormitoare

Dormitoarele Casa Mobila Simex au fost dintotdeauna in topul preferintelor clientilor, intrucat se disting prin design-ul atent lucrat, rezistenta in timp si rafinamentul sculpturii manuale si al intarsiilor florale aplicate.

Dormitorul Venetia Lux

Fiecare model confera o emotie incofundabila cumparatorului prin formele elevate si armonioase, care ating cele mai inalte standarde de confort si calitate.

Dormitorul Contessa

Toate modelele de dormitoare Casa Mobila Simex pot fi achizitionate in perioada de Black Friday cu o reducere de 20%.

20% Reducere la Holuri

Holul Venetia Lux

Valentele inalt calitative ale mobilierului Simex se regasesc si in ansamblurile de hol pe care le produce. Conceptul estetic impunator, cu forme si accente cromatice acurate si elegante, al modelelor sale de holuri a devenit sinonimul calitatii autentice chiar si pentru cele mai sofisticate gusturi ale clientilor sai.

Holul Firenze

Ansamblurile de holuri sunt incluse, de asemenea, in promotia de Black Friday, astfel ca le puteti cumpara cu o reducere de 20%, indiferent daca veti alege tapiteria din piele, goblen, plus sau tesatura.

20% Reducere la Seturi TV Plasma

Plasma Poesis

Pastrand unitatea de stil a ambientarii, puteti aduce o nota de distinctie locuintei dumneavoastra optand pentru un set de plasma tv veritabil, cu o manufactura exceptionala. Majoritatea colectiilor Casa Mobila Simex va pun la dispozitie si garnitura de plasma tv, pe care o puteti achizitiona in aceasta perioada tot cu o reducere de 20%.

Plasma Venetia

Pentru mai multe informatii despre promotiile Casa Mobila Simex de Black Friday, va invitam sa consultati site-ul www.mobilasimex.ro, precum si magazinele din Bucuresti si din tara: din Sibiu, Galati, Constanta, Oradea si Arad!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Black Friday mobila, #Black Friday Mobila Simex, #reduceri mobila, #mobila romaneasca lux, #producator mobila , #Mobila