Trebuie sa ai asa ceva pe terasa sau in curte la vara!

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 00:00
4736 citiri
Trebuie sa ai asa ceva pe terasa sau in curte la vara!
Foto: Delfin Wellness

Cel mai potrivit accesoriu pentru o terasa exterioara in miez de vara este o canapea comoda care sa-ti transmita din plin senzatia unui concediu estival.

Din acest punct de vedere, CocoOne este un accesoriu "must have", piesa de mobilier fiind destinata atat teraselor, curtilor, cat si interioarelor spatioase dintr-o casa de vacanta, arata Luxatic.

CocoOne se dovedeste cel mai confortabil culcus estival la care ai putea visa, fiind intesata de tehnologii de ultima ora, care creeaza un mediu ambiental perfect pentru sesiunile de relaxare.

Patul mobil poate fi usor transportat, gratie rotilor din partea din spate, iar comenzile electrice asigura o pozitionare cat mai confortabila.

Luminile de sub umbrarul canapelei pot fi reglate dupa pofta inimii tale, la fel ca si sistemul de incalzire electric, numai bun in noptile de vara ceva mai friguroase, iar ambianta sonora poate fi controlata prin intermediul unui iPad.

Nu va trebui sa-ti faci griji nici in privinta tantarilor, acesti mici vampiri ai noptilor de vara, canapeaua CocoOne fiind prevazuta cu o plasa extrem de fina care va tine la distanta micii intrusi plecati la vanatoare in amurg.

La fel de confortabila ca un pat dintr-un hotel de 5 stele, canapeaua CocoOne te poate face sa te simti in fiecare zi intr-un concediu de lux, facand din sezonul tau estival o vacanta continua.

M.J.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mobilier outdoor, #mobilier sezon estival, #canapea CocoOne , #Mobila