Vorbeste cu tine si face ce vrei. Este casa lui Bill Gates

Sambata, 22 Octombrie 2011, ora 00:00
9871 citiri
Vorbeste cu tine si face ce vrei. Este casa lui Bill Gates

Miliardarul Bill Gates, cand nu rezolva probleme pentru Microsoft, se relaxeaza in resedinta sa confortabila, construita pe o colina in Medina, care ii asigura si vedere catre lacul Washington.

Somptuoasa proprietate are o suprafata de peste 6.100 de metri patrati si o curte care se intinde pe zona de 2,1 hectare. Pentru tot terenul, miliardarul Bill Gates a platit doar 2 milioane de dolari, dar achizitia a fost facuta in urma cu 20 de ani, se arata pe billgatesmicrosoft.com.

Cum era de asteptat, pasiunea miliardarului pentru tehnologie se reflecta si in interiorul casei. Locuinta este in intregime tehnologizata, iar unele aplicatii pot fi controlate chiar de pe telefonul mobil.

Casa familiei Gates are un design foarte modern, cu sisteme electronice peste tot. Singura zona care a pastrat un aspect specific pentru sfarsitul secolului XVIII si inceputul secolului XIX este biblioteca uriasa, cu un spatiu generos destinat cititului.

In total, resedinta are sapte dormitoare, 24 de bai, sase bucatarii, o biblioteca impresionanta, o sala de cinema si o piscina. Parcarea subterana poate gazdui pana la 30 de masini.

Ca sa iti poti face o idee despre cat de "tehnologizata" este casa lui Bill Gates, ar trebui sa afli ca pasii musafirilor sunt luminati in mod automat, prin intermediul unor sisteme ascunse in podele.

De asemenea, in pereti sunt montate, extrem de discret, boxe care asigura fundalul sonor. Astfel, in timp ce te plimbi prin casa multimilionarului esti ghidat chiar de catre locuinta insasi. Fiecare miscare pe care o faci este monitorizata cu ajutorul unor echipamente speciale.

La intrare, fiecare oaspete primeste un microcip, cu ajutorul caruia isi poate personaliza atat elementele de design ale camerelor in care intra, cat si conditiile climatice.

Asta pentru ca touch pad-urile portabile controleaza absolut totul, de la televizor, pana la temperatura si intensitatea luminilor.

Valoarea proprietatii detinute de Bill Gates depaseste 113 milioane de dolari, in timp ce impozitul anual trece de 1 milion de dolari.

#Casa Bill Gates, #casa miliardar, #cum arata casa Bill Gates , #Modele case