INR Management investeste 8 milioane de euro in infrastructura pentru a realiza proiectul Silver Mountain

Miercuri, 06 Februarie 2008, ora 11:11
1751 citiri
INR Management investeste 8 milioane de euro in infrastructura pentru a realiza proiectul Silver Mountain

Compania dezvoltatoare INR Management Real Estate a planificat o investitie de peste 8 milioane de Euro pentru infrastructura si mediile tehnice din zona in care realizeaza proiectul rezidential montan Silver Mountain, se arata intr-un comunicat al Colliers International.

Complexul este dezvoltat in Poiana Brasov, la 1,8 km de partiile de schi si la 12 km de Brasov, si va avea o zona rezidentiala exclusivista, precum si unicul teren de golf cu 18 gauri din tara. Dezvoltarile se intind pe o suprafata de 70 de hectare, in mijlocul unei regiuni impadurite.

Potrivit Colliers, activitatea de proiectare a durat mai multi ani, mai ales din cauza faptului ca infrastructura lipsea cu desavarsire, orice fel de facilitati tehnice si utilitati fiind inexistente. Acestea au trebuit construite de catre dezvoltator.

Astfel, in urma actiunilor INR Management Real Estate, alimentarea cu apa se va face printr-un rezervor de de 1000 mc si aductie pe o lungime de peste 3 km construit de companie in localitatea Ruia. Canalizarea va fi bransata la conducta de ape menajere construita de orasul Brasov in apropiere, proiect realizat din fonduri infrastructurale. Alimentarea cu energie electrica este realizata printr-un punct de conexiune, linii electrice subterane de tensiune medie si patru statii de transformare, cablajul depasind 4 km lungime. Alimentarea cu gaz va fi realizata pe o lungime de aproximativ 3 km de DistriGaz, fiecare imobil fiind bransat la reteaua in curs de executie. Dirijarea apelor pluviale se va realiza in sistem separat, deversand in paraul Sticlariei respectiv pe versantii naturali din zona intr-un sistem partial subteran, partial in santuri de scurgere. Telecomunicatiile vor fi realizate de toti ofertatorii de pe piata locala. Reteaua stradala de peste 5 km lungime este in curs de executie, pina in prezent fiind realizati circa. 1,5 km.

In zonele locuite se vor realiza elemente peisagistice, de agrement si plantari suplimentare, conform conceptului arhitectonic.

Prima faza de dezvoltare a proiectului urmeaza sa fie livrata in luna decembrie a acestui an si va avea o cladire inchisa in proportie de 95%, iar cea de-a doua in lucru la acoperis. Intregul proiect va fi dezvoltat pe o perioada de 5-6 ani.

Silver Mountain este un complex exclusivist, ce ofera spre vanzare apartamente si vile. Proiectul include facilitati precum un teren de golf cu 18 gauri intins pe 44 ha, un club de tenis si un hotel de lux, operat de lantul international Radisson. In plus, complexul va avea o piscina acoperita dar si una in aer liber, spa si centru de tratament medical, sali de conferinta, patinoar, cazino, cinema, restaurante, heliport etc.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.