Renunta la sezlong pentru fotoliile Yin Yang!

Sambata, 16 Martie 2013, ora 00:00
7267 citiri
Renunta la sezlong pentru fotoliile Yin Yang!
Foto: dedon.de

Fotoliile Yin Yang sunt perfecte pentru dupa-amiezele relaxante la piscina: odata unite, ele creeaza fotoliu mare si rotund, in care au loc doua persoane ce stau fata in fata.

De ce ai alege un astfel de mobilier exterior in curtea ta? E simplu. Imagineaza-ti ca sotia vrea sa stea la soare, sa acapareze fiecare raza, iar tu preferi sa iti acoperi capul cu o palarie si sa te relaxezi uitandu-te la piscina. Acest fotoliu va permite sa faceti asta intr-un mod mai elegant decat clasica varianta in care intorci sezlongurile dupa soare, respectiv umbra.

O alta varianta ar fi cea in care va doriti sa savurati cafeaua de dimineata intinsi la soare, fara cel mai mic efort, nici macar acela de a intoarce capul pentru a crea un contact vizual.

Foto: blessthisstuff.com

Un alt argument ar putea fi jocul de culori si forme dar si incursiunea in cultura pe care semnul Yin si Yang le aduce in gradina ta.

Foto: dedon.de

Realizate de designerul Nicolas Thomkins impreuna cu echipa de creatie Dedon, fotoliile Yin Yang sunt imbracate in 4.000 de metri de fibra speciala Dedon, rezistenta la intemperii, in doua culori: "light platinum si "dark bronze".

Foto: trendir.com

Materialele si culorile aduc un plus de relaxare, atat la atingere, cat si ca imagine.

Foto: trendir.com

Potrivit Yanko Design, ideea de a crea fotoliile acestea i-a venit designerului cand se afla pe plaja Olango in insula Cebu din Filipine. Designerul ar fi schitat initial aceasta piesa de mobilier in nisip, cu un bat. Rezultatul a fost un fotoliu creat din doua elemente care par sa fie formate de natura precum dunele formate de vant in desert, scrie publicatia specializata in design.

Poti comanda si tu aceasta piesa de mobilier inedita prin Kyros Interiors, importator exclusiv al produselor Dedon in Romania. Pretul poate fi obtinut doar la cerere, spun oficialii Kyros.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fotolii Yin Yang, #fotolii inlocuitor sezlong, #mobilier exterior Dedon , #Piscina