Toata lumea in piscina! Iata cum poti sa aduci vacanta direct in curtea casei

Sambata, 24 Iunie 2017, ora 00:00
3755 citiri
Toata lumea in piscina! Iata cum poti sa aduci vacanta direct in curtea casei
Foto: Hammacher

Esti obisnuit cu ratustele de cada inca din vremea cand erai copil, dar acum poti muta simpaticele jucarii direct in piscina, mai ales ca acestea vin la dimensiuni adaptate bazinului racoros din curtea casei tale.

Ratustele gonflabile de piscina puse la vanzare pe site-ul Hammacher Schlemmer sunt o adevarata surpriza pentru copii, dar nimic nu te impiedica sa faci o calatorie in timp si sa te distrezi din plic cu aceste accesorii de vacanta.

Partea buna la ratustele gonflabile este ca pot decora o petrecere in piscina de care sa se bucure toata lumea, nu doar cei mici.

Ratustele sunt realizate dintr-un plastic rezistent, iar greutatea maxima pe care o suporta in momentul in care sunt umflate este de 140 kg. De ajuns pentru a te intinde lenes pe una si a lenevi toata dupa-amiaza in piscina, nu-i asa?

Pana si modul in care sunt concepute aceste accesorii denota o atitudine demna de o petrecere de vacanta, ratustele fiind dotate cu ochelari de soare din plastic pentru a afisa nonsalanta de care tu si invitatii tai dati dovada la o astfel de petrecere.

Ai la indemana cate un suport de pahar pe fiecare aripa, lucru care te va scuti de efortul de a tine in mana paharul cu bauturi racoritoare.

Accesoriile gonflabile se umfla in mai putin de un minut cu ajutorul unei pompe electrice, iar pretul unei ratuste de piscina este de doar 69,95 dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#accesorii piscina, #amenajari outdoor, #petrecere piscina, #gadget vacanta , #Piscina