Cum sa ai o casa mai racoroasa si mai curata

Sambata, 06 Iulie 2013, ora 00:00
2069 citiri
Cum sa ai o casa mai racoroasa si mai curata

Daca esti pe punctul de a-ti construi o casa, Business24 iti recomanda sa iei in considerare si caramizile 3D cu ghivece de plante incluse. Plantele au un efect deosebit atat asupra temperaturii pe care o vei avea in casa, cat si asupra puritatii aerului pe care il respiri.

Caramizile Planter Bricks, spre exemplu, sunt proiectate cu ajutorul unui sistem software 3D si produse exact dupa specificatiile tale, ceea ce inseamna ca nu ai niciun fel de constrangere in ceea ce priveste forma sau dimensiunile caramizilor.

Produsul final poate avea, asadar, diferite forme, de la dreptunghiular la curbat, cu cavitati mai adanci sau mai mici.

Potrivit designerilor, poti combina aceste caramizi 3D in momentul constructiei unui perete, dar si pentru a inlocui o caramida intr-un perete deja existent.

"Caramizile-ghiveci pot contracara senzatia de caldura inabusitoare intalnita adesea in marile orase. In plus, plantele absorb noxele si elibereaza oxigen in incapere, pastrand un micro-climat placut si izoland fonic camera in care sunt amplasate", declara acestia, citati de Freshome.

Poti comanda caramizi din ceramica, pentru 400 de dolari bucata, dar si clasice, pentru 300 de dolari bucata de la producatorul american Real San Fratello Architects.

In ceea ce priveste transportul, insa, va trebui sa-i contactezi personal prin e-mail pe producatori, pentru a stabili o varianta de livrare.

Sursa: freshome.com

#casa verde, #caramida 3D, #caramida ghiveci, #caramizi plante incluse, #caramizi eco , #Plante