Mobina construct ofera reduceri la case din lemn

Miercuri, 29 Noiembrie 2017, ora 14:37
6158 citiri
Mobina construct ofera reduceri la case din lemn

Mobina Construct este o companie de constructii case din lemn din Suceava, ce iese in evidenta prin proiectele semnificative pe care le-a desfasurat de-a lungul timpului, atat in tara cat si in afara acesteia.

Totul a inceput de la pasiunea pentru lemn si prelucrarea acestuia si de atunci au trecut 25 de ani de cand Mobina Construct activeaza pe piata caselor din lemn din Romania.

Bucovina este o zona reprezentativa pentru constructorii de case din lemn. Mobina Construct se afla printre constructorii suceveni de case din lemn, renumiti la nivel national si international.

Casele contruite de catre echipa celor de la Mobina ofera eficienta energetica, rezistenta la cutremure, dar si un montaj rapid. Acestia au peste 100 de case construite si peste 100 de clienti multumiti in acelasi timp.

Avand la dispozitie echipamente si utilaje performante, acestia isi produc singuri cheresteaua, material principal la constructiei. Pe langa acest lucru, cei de la Mobina Construct construiesc case din lemn in doua tehnologii de constructie: este vorba de sistemul clasic, pe care majoritatea firmelor de constructii case din lemn il folosesc si sistemul "casa pasiva". Tehnologiile sunt detaliate si descrise pe pagina de tehnologie din website-ul acestora.

In portofoliul acestora putem gasi case din lemn construite in Iasi, Suceava, Bucuresti, Constanta, dar si in alte tari precum Belgia. Construiesc case ce sa se potriveasca oricarui buzunar, conform cerintelor de dimensiuni si materiale specificate de clienti.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa le arati proiectul tau si ei iti vor oferi o estimare de pret, ba mai mult decat atat daca nu ai inca un proiect, te pot ghida si in acest proces.

Nici o constructie nu este o provocare pentru cei de la Mobina Construct. Pe langa case din lemn, compania ofera si diverse produse din lemn, printre care se enumera foisoare, terase si pergole, garduri, lambriuri, grinzi lamelare, dar si scari interioare. Asa ca poti apela la ei si pentru astfel de produse realizate cu precizie si de calitate superioara.

In aceasta perioada Mobina Construct a pregatit cateva oferte, iar accesand www.mobinaconstruct.ro poti vedea detalii despre casele care se afla la oferta.

Atentie! Ofertele expira in perioada primavara-vara, asa ca incheie acum un contract pentru a beneficia de o casa din lemn de o calitate superioara la pret redus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casa lemn, #cabana lemn , #Proiecte casa lemn