Molekule, cel mai performant purificator de aer pentru locuinta ta

Sambata, 28 Mai 2016, ora 00:00
6719 citiri
Molekule, cel mai performant purificator de aer pentru locuinta ta
Foto: Molekule

Poate ca nu stii, dar agentiile de mediu din multe state dezvoltate ale lumii reclama faptul ca aerul din locuinte a ajuns sa fie de doua si pana la cinci ori mai poluat decat cel de afara.

Ca o solutie pentru aceasta problema a fost inventat Molekule, un purificator de aer menit sa pastreze in casa ta o atmosfera de primavara, cu aer curat si ozonat, arata Lux Expose.

Molekule este dezvoltat de o companie specializata in tehnologii eco si poate absorbi particulele de praf, polen, minusculele resturi de par tocit ale animalului de companie, virusuri, bacterii si chiar gaze toxice.

Aparatul a fost dezvoltat in laboratoarele Universitatilor Florida si Florida de Sud si poate neutraliza particule mai mici de 1.000 de ori decat alte filtre de aer, gratie tehnologiei inovative de oxidare foto-electrochimice.

Molekule o sa fie pus in vanzare la inceputul anului viitor pentru un pret de 799 dolari, dar precomenzi pentru o serie limitata de aparate cu pret promotional pot fi facute online inca de pea cum, reducerea fiind de 300 de dolari.

Setul include aparatul si trei filtre de rezerva, Molekule avertizandu-te si cand vor trebui schimbate acestea.

Si mai important, Molekule consuma putin si poate fi mutat cu usurinta dintr-o camera in alta sau chiar de acasa in hotelul in care te vei caza in vacanta.

#filtru aer locuinta, #filtru aer Molekule, #filtru aer portabil , #Proiecte case moderne