MySommelier: Invata sa-ti pastrezi vinurile inteligent

Sambata, 07 Martie 2015, ora 00:00
27515 citiri
MySommelier: Invata sa-ti pastrezi vinurile inteligent
Foto: Bat Tech

Pune-ti colectia de vinuri in valoare cu ajutorul unui racitor inteligent pentru acasa, care-ti va permite sa-ti surprinzi de fiecare invitatii servind licoarea lui Bachus la temperatura optima.

Imbinand finetea designului italian cu cele mai noi tehnologii, racitorul My Sommelier, de la Bat-Tech, reprezinta o piesa esentiala pentru iubitorii vinului servit cum trebuie, arata portalul Fabio Luciani.

Estetica high-tech

Suprafata racitorului MySommelier este protejata de un strat de aluminiu anodizat, metalul ajutand la racirea sticlelor de vin si oferind o protectie sporita a aparatului, inclusiv in casele de vacanta de la malul marii sau pe un iaht.

Racitorul inteligent se conecteaza la o retea interna prin care poti controla temperatura de depozitare a vinurilor de colectie.

Opt astfel de zone din interiorul MySommelier pot fi reglate incat sa ofere temperaturi diferite, de exemplu pentru aducerea vinurilor rosii la temperatura camerei.

Comenzile pot fi date direct de pe tableta sau smartphone.

Dispozitivul foloseste becuri led pentru a ilumina fiecare sticla de vin in parte, dar lumina de fundal poate fi reglata, pentru a da o stralucire aparte intregii colectii.

Control total

Temperatura poate fi selectata pentru fiecare recipient in parte, iar sistemele de absorbtie a vibratiilor si de reducere treptata a temperaturii permit pastrarea vinurilor pretioase intr-un mediu perfect controlat.

MySommelier este conceput in trei variante diferite, cu spatii de depozitare pentru 40, 56 si 72 de sticle de vin.

O aplicatie a dispozitivului iti permite sa gasesti imediat exact sticla de vin dorita.

#racitor inteligent vinuri, #racitor vinuri MySommelier, #dispozitiv smart, #colectie vinuri , #Proiecte case moderne