Alege-ti casa de vacanta dupa personalitatea ta! Oferta este foarte generoasa

Vineri, 20 Ianuarie 2012, ora 18:38
11509 citiri
Alege-ti casa de vacanta dupa personalitatea ta! Oferta este foarte generoasa
Foto: Vila/ SURSA: BiroulDeArhitectura

Casa de vacanta trebuie sa te caracterizeze complet, asa ca, inainte de a cumpara una ai putea sa faci o analiza simpla. Care sunt activitatile tale preferate, dar sezonul preferat? Esti o persoana activa sau una careia ii place sa se odihneasca in timpul liber?

In functie de raspunsuri poti sa iti dai seama daca ti se potriveste mai degraba o casa de vacanta la mare, la munte, sau daca preferi hotelul si nu vezi niciun sens in finalizarea unei astfel de achizitii.

Romania are o multime de locuri pitoresti, iar daca bugetul iti permite, cel mai bine ar fi sa iti rezervi propriul locas de relaxare la sfarsitul oricarei saptamani de munca.

Preturile variaza clar, in functie de zona si caracterisiticile imobilului. Business24 a analizat situatia pietei, in acest moment, si va prezinta cele mai tentante oferte pentru casa de vacanta mult-visata.

Vacanta la mare este cu totul diferita atunci cand te duci pe litoral, in propria casa de vacanta. Acum poti cumpara o vila de cinci camere in Constanta, construita in 2004 pentru 500.000 de euro. Suprafata utila a casei este de 390 de metri patrati, iar terenul ei de intinde pe 150 de metri patrati.

In cazul in care vrei sa simti si mai puternic spiritul vacantei si al litoralului romanesc poti alege, pentru aceiasi bani, o vila de lux in Eforie Nord, cu 550 de metri patrati si o suprafata a terenului de 500 de metri patrati. Vila este construita recent, in 2011, si are doua etaje.

Daca iti place sa iti petreci concediile in zona Ardealului, atunci poti alege o casa de vacanta pe langa Sibiu, unde un teren de 460 de metri patrati cu o suprafata utila de 120 de metri patrati te costa aproximativ 130.000 de euro, pret negociabil, potrivit site-ului imobiliare.ro.

Tot langa Sibiu, mai poti gasi si vile la 100.000 de euro, construite in 2009. In localitatea Sura Mica, spre exemplu, o astfel de vila are un teren de 500 de metri patrati si o suprafata utila de 90 de metri patrati.

O alta zona extrem de cautata pentru case de vacanta este localitatea Cristian, de langa Brasov. Aici preturile sunt mai ridicate, avand in vedere apropierea foarte mare de Brasov.

O vila in stil sasesc, construita in 2011, la cinci minute de Brasov, cu o suprafata de 2.200 de metri patrati costa 680.000 de euro. Tot in Cristian ai o oferta pentru o vila de sase camere, construita in 1931, care costa 760.000 de euro. Ce-i drept, suprafata utila acopera doar 253 de metri patrati, dintr-un teren de 1.512 metri patrati.

Daca vrei sa ramai in zona, poti cumpara o vila la Predeal, construita in 2011. Pentru 165.000 de euro, ai putea avea casa ta de vacanta aproape de partia de ski si propriul teren de 230 de metri patrati.

Foto: Vila Predeal Mervani

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casa de vacanta, #pret casa de vacanta, #vila lux predeal, #vila lux litoral, #vila lux munte , #Proiecte vile