KaminHorn - cel mai important producator specializat pe accesorii pentru cosul de fum

Vineri, 22 Septembrie 2017, ora 11:59
2307 citiri
KaminHorn - cel mai important producator specializat pe accesorii pentru cosul de fum

Cosul de fum reprezinta o parte foarte importanta a instalatiei de incalzire, el fiind un canal de evacuare in conditii sigure a gazelor rezultate in urma procesului de ardere a combustibililor de la o sursa de caldura. Compozitia gazelor evacuate prin cosul de fum depinde in foarte mare masura de combustibilul care este ars (lemne, carbune, motorina, gaz metan etc).

KaminHorn este cel mai important producator din Romania specializat pe accesorii pentru cosurile de fum avand peste 100 de distribuitori in toata tara si fiind prezent in marile retele de bricolaj din Romania. Peste 15.000 de case au beneficiat deja de accesoriile profesionale sau sistemele complete de cosuri de fum distribuite de KaminHorn.

Producatorul roman ofera in primul rand clientilor siguranta maxima pentru casa si o calitate superioara a produselor coraborat cu garantii certe. Produsele comercializate au o rezistenta de durata, ele fiind testate si verificate pentru a corespunde standardelor europene si nationale pentru cosurile de fum.

Directorul general Razvan Anastasoaie confirma dorinta investitorilor si a echipei KaminHorn de a deveni un lider national si regional specializat pe cosuri de fum ceramice profesionale, de a excela prin seriozitate si profesionalism si pe pietele din Ungaria, Slovenia, Bulgaria, Moldova, Serbia etc. Pentru a oferi clientilor cele mai bune si inovative produse, KaminHorn colaboreaza cu parteneri cu experienta in domeniu din Germania, Italia, Slovenia etc.

Echipa KaminHorn vizeaza sa comercializeze produse premium care sa faca diferenta, utilizand materii prime care asigura o viata lunga produselor. Preturile tuturor produselor comercializate sunt accesibile pentru toate categoriile de persoane, iar clientii sunt mereu pretuiti.

Importante avantaje ale produselor comercializate de KaminHorn - producator cosuri de fum sunt si stocurile proprii de peste 10.000 de produse care asigura o livrare rapida in toata Romania. Pentru cosurile de fum livrarea este gratuita.

Pentru achizitionarea unor cosuri de fum, va recomandam sa apelati cu incredere la cei de la KaminHorn si sa beneficiati de promotiile de sezon!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cosuri fum , #Proiecte vile