Apartamentele s-au scumpit la inceputul anului 2016 - Situatia din marile orase

Joi, 07 Aprilie 2016, ora 14:54
1671 citiri
Apartamentele s-au scumpit la inceputul anului 2016 - Situatia din marile orase
Foto: Arhiva Ziare.com

Preturilor apartamentelor au avut un avans de 6,5% in primul trimestru din 2016, potrivit unei analize.

In luna martie, pretentiile vanzatorilor de apartamente (noi si vechi) din intreaga tara au scazut usor (cu 0,2%) comparativ cu februarie, de la 1.015 la 1.013 euro pe metru patrat util, potrivit datelor Imobiliare.ro.

Cu toate acestea, pe parcursul primului trimestru al anului s-a consemnat un avans de 6,5% fata de valoarea de 951 de euro pe metru patrat atinsa la sfarsitul lui decembrie 2015.

Toate marile orase analizate s-au inscris pe o traiectorie ascendenta a preturilor in perioada mentionata - cele mai mari cresteri au avut loc in Cluj-Napoca si Timisoara, iar cele mai mici in Constanta si Bucuresti.

In ce zone din Bucuresti se gasesc cele mai scumpe apartamente - Situatia in alte orase mari din tara

Cluj-Napoca

Si anul acesta, Cluj-Napoca se situeaza in fruntea clasamentului scumpirilor la apartamente. In primele trei luni din 2016, suma medie solicitata de ...citeste mai departe despre "Apartamentele s-au scumpit la inceputul anului 2016 - Situatia din marile orase" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#scumpire apartamente Bucuresti, #scumpire apartamente Romania, #pret apartamente, #pret apartamente romania , #Stiri Casa