Apartamentele, tot mai ieftine in Bucuresti - ce se intampla in celelalte orase

Luni, 04 Mai 2015, ora 11:33
1526 citiri
Apartamentele, tot mai ieftine in Bucuresti - ce se intampla in celelalte orase

Pretul mediu cerut pentru apartamentele vandute in Romania a scazut pentru prima oara in 2015, in luna aprilie, ajungand la 930 de euro pe metru patrat, cu 0,6 la suta mai putin decat in luna martie.

Capitala e singurul oras in care pretul apartamentelor noi si a celor vechi a scazut, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com. In toate celelalte orase analizate, proprietarii continua sa ceara mai multi bani pe locuintele lor, insa a scazut pretul mediu cerut pentru apartamentele noi.

Bucuresti

Valoarea medie de listare pentru apartamentele vechi si noi din Capitala a scazut in aprilie, de la 1.056 la 1.054 de euro pe metru patrat. Bucurestiul este, totodata, singurul oras in care preturile actuale sunt mai mici decat in aceeasi perioada a anului trecut, la o diferenta de 2,9%.

Brasov

In acest oras, pretul mediu a crescut cu 0,3% in aprilie, de la 864 de euro pe metru patrat (la sfarsitul lui martie) ; valoarea actuala, de 867 de euro pe metru patrat, este cu 3,3% mai ...citeste mai departe despre "Apartamentele, tot mai ieftine in Bucuresti - ce se intampla in celelalte orase" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#preturi apartamente Bucuresti, #preturi apartamente noi, #preturi apartamente vechi, #pret mediu apartamente , #Stiri Casa