Atentie, cad acoperisuri si balustrade! Adevaratii vinovati sunt asociatiile de proprietari

Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 11:28
1124 citiri
Atentie, cad acoperisuri si balustrade! Adevaratii vinovati sunt asociatiile de proprietari

La sfarsitul saptamanii trecute am avut parte de un vant mai puternic, dar nu putem spune ca a fost similar cu ceea ce se intampla prin alte parti ale lumii.

Cu ocazia acestui fenomen meteorologic, am avut parte de bucati din blocuri luate de vant si aruncate peste autoturisme sau chiar in capul oamenilor care au avut curajul sa iasa pe strada. Se mai adauga aici tot felul de acoperisuri facute de mantuiala ca sa iasa ieftin.

Un astfel de caz este cel al unei balustrade ce asigura protectia impotriva caderii de la inaltime si care marginea un balcon. In acel caz vorbim de o maxima lipsa de responsabilitate a celor care sunt proprietari peste acele balcoane.

Este putin probabil ca acestia sa nu fi stiut de starea precara a elementului de protectie. Un vant, asa puternic cum este el, cu greu poate smulge o balustrada realizata cat de cat corect si intretinuta. Asta inseamna ca ea se afla intr-un stadiu de degradare profunda.

Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca o ...citeste mai departe despre "Atentie, cad acoperisuri si balustrade! Adevaratii vinovati sunt asociatiile de proprietari" pe Ziare.com

#balcoane daramate vant, #acoperisuri daramate vant , #Stiri Casa